1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2018 01:27

Χριστοδούλου-Κονόμη: «Πρόκριση με την βοήθεια του κόσμου»

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται στο Κανάλι ΕΝΑ του Πειραιά και Live Streaming στο OSFP TV (You Tube), «Μεγάλη μου Αγάπη», μίλησαν η Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη για την σημερινή ρεβάνς του Τσαλεντζ καπ στο Ρέντη (19.00) με την Λογκρόνιο:

Αρχικά η αρχηγός και πασαδόρος Χριστοδούλου δήλωσε για το ματς: «Έχουμε διαγράψει από το μυαλό μας το προηγούμενο παιχνίδι και τη νίκη στην έδρα τους.  Θέλουμε να πάρουμε μια καθαρή νίκη και στον επαναληπτικό η οποία να συνδυαστεί  με καλή εμφάνιση. Η Λογκρόνιο είναι καλή ομάδα,  παίζει καλό βόλεϊ κι έχει έμπειρες αθλήτριες. Όμως,  η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και να πάρει τη νίκη». 

Για την έλλειψη δυνατών αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις: «Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας βοηθάει για την ευρωπαϊκή μας πορεία. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και εν μέρει το κάνουμε με πολύ δυνατές προπονήσεις και την απόλυτη προσήλωση στο στόχο μας. 
Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Εχω πίστη στην ομάδα μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να μας δώσει ώθηση στα δύσκολα σημεία του αγώνα και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο κόσμος μας και  πέρυσι ήταν συγκινητικός. Μας έδωσε ώθηση και δύναμη. Εγώ ξεχωρίζω το παιχνίδι με τη Μπούρσα στην έδρα μας,  που  γέμισε το γήπεδο και πραγματικά οι φίλαθλοί μας ήταν συγκλονιστικοί και η κινητήριος δύναμη για την πρόκριση. Μας έδωσαν την ώθηση να κάνουμε την ολική ανατροπή»

Για το σεβασμό που κέρδισε η ομάδα στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ: «Είναι όμορφο να σε σέβονται όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες και το κερδίσαμε αυτό με το σπαθί μας, μέσα από την περσινή πορεία μας. Βεβαίως, εφέτος όλοι είναι πιο υποψιασμένοι για το τι σημαίνει Ολυμπιακός. Την περσινή σεζόν βάλαμε πολύ δυνατές βάσεις αλλά νομίζω ότι ποτέ δεν φοβηθήκαμε την αντίδραση των αντιπάλων μας.

Είμαστε έτοιμες να το παλέψουμε και να δώσουμε το 100% για να κάνουμε μια ανάλογη με την περσινή πορεία. Σίγουρα στόχος είναι να φτάσουμε στους τελικούς και από κει και πέρα το καλύτερο». 

Αρέτα Κονόμη: «Μεγάλο μας όπλο το πάθος του κόσμου μας»
 
Για το πώς περιμένουν το ματς με τη Λογκρόνιο:
«Ανυπομονούμε όλοι. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Είναι πολύ διαφορετικά για εμάς. Σίγουρα υπάρχει άγχος αλλά το ξεπερνάμε και αυτά τα παιχνίδια μας βελτιώνουν. Δένουν την ομάδα ακόμα περισσότερο και όλα θα πάνε καλά. Κανένα παιχνίδι δεν είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα έρθει γιατί και φέτος η ομάδα είναι πολύ δυνατή». 

Το μήνυμα στον κόσμο: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Με τη δύναμη και το πάθος του θα αποτελέσει το μεγάλο μας όπλο ώστε να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά». 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ