1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2018 23:18

Επιστροφή της Φαίης Κουνάδη για τα... μάτια του Πανναξιακού

Πριν λίγες ώρες διαβάσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ την ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου για το «κοινή συνεναίσει» διαζύγιο της ομάδας με την βασική πασαδόρο της, Βίκυ Σεφεριάδου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportcyclades24.gr ο Πανναξιακός έδειξε ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά του με τους υπευθύνους του σωματείου να βρίσκουν άμεσα την λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.


Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πανναξιακός φέρνει στο νησί της Αριάδνης την πρώην πασαδόρο της ΑΕΚ, Φωτεινή (Φαίη) Κουνάδη. Η ύψους 1.70 πασαδόρος, με την εμπειρία της και την εκρηκτικότητα της αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Νάξου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πηγές, ο Πανναξιακός είχε έρθει σε συμφωνία με την Κουνάδη από το καλοκαίρι, και είχε ενεργοποιήσει το δελτίο της αθλήτριας, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας, κράτησαν την αθλήτρια μακριά από τον τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Φαίη Κουνάδη έχει μείνει εκτός της αγωνιστικής δράσης για 2 έτη καθώς είναι μανούλα ενός υγιέστατου μπόμπιρα 8 μηνών. Πλέον όλα έχουν πάρει το δρόμο τους, με την αθλήτρια να αναμένεται στο νησί της Νάξου την Παρασκευή το μεσημέρι.

sportcyclades24.gr

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • Τέλος η Περουβιανή Κάρλα Ρουέδα από τον Πανναξιακό
    Την λύση της συνεργασίας με την 30 χρονη (1μ85) Περουβιανή διαγώνιο, Κάρλα Ρουέδα, η οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, ανακοίνωσε ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με την λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ