1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2018 20:25

Κόντρα Κηφισιάς-Εθνικού Πειραιώς μετά από 42 χρόνια!

Ύστερα από 42 χρόνια ο ΑΟΠ Κηφισιάς και ο Εθνικός Πειραιώς θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στην Volley League Πάμε Στοίχημα σε ένα από τα πιο αμφιρροπα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής. (11η αγωνιστική, 3/1, 19.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λ., webtv ΕΡΤ).

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες μονομάχησαν για τη μεγάλη κατηγορία ήταν η σεζόν 1975-76 και μάλιστα αμφότερες είχαν υποβιβαστεί στην Β΄Εθνική.

Από τον ΑΟΠ Κηφισιάς αποχώρησε ο πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός. Η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα στο Βραχάτι με 3-2 σετ.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Ξεκινάει με δυσκολίες η χρονιά για την Κηφισιά αλλά έχουμε μάθει στα δύσκολα. Αποχώρησε ο Λιβαθηνός και δεν έχω κάποιο νέο για ενίσχυση της ομάδας. Συνεχίζω με τους αθλητές που έχω με μοναδικό στόχο την παραμονή.

Ο Εθνικός μπορεί να μην έχει εμπειρία στην κατηγορία αλλά έχει καλή και νεανική ομάδα γεμάτη με ενθουσιασμό που θέλει να δείξει πράγματα. Οι ισορροπίες είναι οριακές και η επίτευξη του στόχου μας θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ