1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2017 19:16

Μνήμες τελικού στο Ρέντη

Οι δύο φιναλίστ του περυσινού Κυπέλλου και πρωταθλήματος αναμετρούνται στο «Μελίνα Μερκούρη». Ο αήττητος και χωρίς απώλεια σετ Ολυμπιακός υποδέχεται τον φορμαρισμένο Πανναξιακό, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών (20/12, 18.00).
Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και θέλουν να κλείσουν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Πανναξιακός μετά τις τρεις ήττες του Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει και βρίσκει πάλι τα πατήματά του με τρία σερί θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ηλιούπολη, Κόρινθο και Πορφύρα. Στόχος για τις Ναξιώτισσες να παίξουν καλό βόλεϊ και να συνεχίσουν τις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις. 

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι. Μπορεί να περιμένουμε την διακοπή των Χριστουγέννων για λίγη ξεκούραση αλλά θα παίξουμε με σοβαρότητα κόντρα στον Πανναξιακό για να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Ξέρουμε ότι έχουμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που έχει και ευρωπαϊκούς στόχους. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και θέλουμε να πάμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε».

STATS TIPS

Πρώτος στους άσσους στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός με 105. Στα 27 σετ που έχει παίξει κάνει κατά μ.ο. 3,8.

Ο Ολυμπιακός είναι 1ος και στις στατιστικές κατηγορίες της επίθεσης και της υποδοχής. Στη μεν επίθεση έχει 332/668 49,7% και στην υποδοχή έχει 191/350 54,6%.

Την καλύτερη της εμφάνιση έκανε η Βλαχάκη του Ολυμπιακού στην Κηφισιά με τον Ηρακλή με 10 πόντους 6/12 50% επιθέσεις, 2 άσσους και 2 μπλοκ.

Μ. Μερκούρη, 18.00: Ολυμπιακός - Πανναξιακός
Διαιτητές: Κουτσής, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Πετρόπουλος, Πατεράκης, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ