1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2017 19:26

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εθνικό του Ψάρρα

Το πρώτο τηλεοπτικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής θα γίνει στο Μετς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Εθνικού Πειραιώς στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά από 28 χρόνια. (9/12, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεωργουλέας)


Ο Παναθηναϊκός έχει 7 βαθμούς στη βαθμολογία, έναντι 6 του Εθνικού Πειραιώς και εκ των πραγμάτων ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και οι δύο μονομάχοι προέρχονται από ήττες με 3-0 σετ. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Βραχάτι με μέτρια μάλιστα εμφάνιση, ενώ ο Εθνικός ηττήθηκε στην έδρα του από τον Φοίνικα. Το κλειδί της νίκης είναι κρυμμένο στην υποδοχή όπου και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν έντονες μεταπτώσεις.

o εντυπωσιακό είναι πως στον Παναθηναϊκό αγωνίζεται ο Σωτήρης Πανταλέων ο οποίος θα βρεθεί αντίπαλος του προπονητή του Εθνικού Πειραιώς Σάκη Ψάρρα με τον οποίο ήταν μαζί στην ηγεσία του ΠΑΣΑΠ (συνδικαλιστικό όργανο των βολεϊμπολιστών). Ο Ψάρρας παραιτήθηκε τον καλοκαίρι του 2016 ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. 

Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό μετά από 28 χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ