1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2017 19:11

Για το τρίποντο ο Εθνικός, με Κάσμαρτσικ οι «Πειρατές»

Στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας θα γίνει μία από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής καθώς ο Εθνικός Πειραιώς θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου ο οποίος θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Πολωνό προπονητή Όσκαρ Κάσμαρτσικ (6η αγωνιστική, 2/12, 18.30, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κυριοπούλου).

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αλλά για δεύτερη μέσα στη σεζόν μετά τη μονομαχία τους στον Δ΄όμιλο του Λιγκ Καπ που έγινε στην Ερμούπολη και μάλιστα τότε οι συριανοί νίκησαν δύσκολα 3-2.

Ο Εθνικός μετά τα δύο τρίποντα που πήρε στην αρχή με Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό έφτασε στους 6 βαθμούς αλλά στη συνέχεια γνώρισε τρεις ήττες.

Ο Φοίνικας Σύρου έχει 10 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού. Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει ο Όσκαρ Κάσμαρτσικ ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα και θα μείνει για να συναντήσει την αποστολή της ομάδας που ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς από την Ερμούπολη στον Πειραιά.

Ο Φοίνικας μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή θα μείνει στην Αθήνα για να ταξιδέψει την Δευτέρα στη Νορβηγία για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπέργκεν.


Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ο Φοίνικας νίκησε 3-2 σετ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ