1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2017 15:42

Σία Τοτσίδου: «Θα προσπαθήσω να μην συγκινηθώ...»

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Πανναξιακό με πολλές ευρωπαϊκές και εγχώριες επιτυχίες, η Σία Τοτσίδου επιστρέφει ως αντίπαλος στη Νάξο με την φανέλα της Ηλιούπολης.
Η έμπειρη ακραία περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή της στο νησί των Κυκλάδων για να δει φίλους και γνωστούς, με τους οποίους πέρασε τρία από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας της. «Περιμένω να δω πολλούς φίλους και γνωστούς εντός και εκτός ομάδας. Ήμουν αρκετά χρόνια στη Νάξο και έχω αποκτήσει φιλίες και εκτός γηπέδου. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου η Νάξος σε όλα τα επίπεδα. Χαίρομαι που θα επιστρέψω και θα δω γνώριμα πρόσωπα» δηλώνει αρχικά στο volleyball.gr με τις αναμνήσεις από τη Νάξο να είναι βαθιά χαραγμένες στο μυαλό της.

«Πολλές ωραίες στιγμές στη Νάξο. Η ευρωπαϊκή μας πορεία, η περυσινή σεζόν που φτάσαμε στον τελικό Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω όμως κάποια θα πω την πορεία μας στην Ευρώπη. Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Πανναξιακό που φτάσαμε στους «8» του Τσαλεντζ Καπ και το ζούσαμε όλες μας πάρα πολύ έντονα. Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές αλλά δεν τις θυμάμαι. Κρατάω μόνο τα καλά που ήταν πολλά». 

Ο Πανναξιακός γνωστοποίησε ότι στην αναμέτρηση του Σαββάτου (2/12) με την Ηλιούπολη, θα βραβεύσει την Σία Τοτσίδου για την προσφορά της στον σύλλογο, κάτι που η ίδια δεν περίμενε. «Τα συναισθήματα μεταξύ μας είναι αμοιβαία. Σίγουρα όμως δεν περίμενα τέτοια επισημότητα. Νιώθω την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου και ανεπίσημα. Εκτιμώ πάρα πολύ την κίνηση και φοβάμαι ότι θα με συγκινήσει. Θα βάλω τα δυνατά μου για να μην συγκινηθώ. Ήταν από τα καλύτερα μου χρόνια η παρουσία μου στη Νάξο».

Όπως και την τριετία 2014-17, η Σία περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο με φίλους και γνώριμα πρόσωπα, αλλά, η ίδια θέλει να δει και τα μικρά παιδιά που προπονούσε στις ακαδημίες του Πανναξιακού.

«Ήταν ένα πολύ ευχάριστο κομμάτι της παραμονής μου τα κορίτσια από τις ακαδημίες που προπονούσα. Μου έχει λείψει η σχέση που είχα με όλα τα κοριτσάκια. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι εκεί τα κορίτσια μου και θα τα συναντήσω εκεί. Θέλω και να δω ένα γήπεδο γεμάτο, όπως όταν ήμουν και εγώ εκεί. Είναι μία ομάδα που έχει περάσει από πολλά στάδια και αξίζει οι φίλαθλοι του νησιού να χειροκροτήσουν τον σύλλογο».

Η συναισθηματική φόρτιση πριν τον αγώνα δεδομένη, όμως μετά το πρώτο σερβίς όλα ξεχνιούνται. «Σίγουρα θα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση την οποία πρέπει να καταπολεμήσω. Πρέπει να τιμήσω όμως την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Όπως τίμησα τρία χρόνια την φανέλα του Πανναξιακού, έτσι και τώρα πρέπει να τιμήσω την Ηλιούπολη. Θέλω σαν αθλήτρια να κάνω το καλύτερο για την ομάδα που παίζω. Θα προσπαθήσω όλα τα γνώριμα πρόσωπα να μην τα... βλέπω την ώρα του αγώνα. Μετά τον αγώνα θα υπάρχουν οι αγκαλιές».

Σχετικά άρθρα

  • Σία Τοτσίδου: «Μέσα από τις δυσκολίες ήρθαν οι επιτυχίες της Εθνικής»
    Καλεσμένη στην εκπομπή της Ε.Ο.ΠΕ. στο instagram ήταν η Σία Τοτσίδου. Η διεθνής ακραία του Ολυμπιακού, από τη Δράμα απ' όπου βρίσκεται, μίλησε για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague και θυμήθηκε στιγμές από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.
  • 'Επιασε λιμάνι η Σία Τοτσίδου
    Την απόκτηση της πολύπειρης ακραίας, Σίας Τοτσίδου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.Η 30 χρονη ( 1.78) διεθνής αθλήτρια που εχει αγωνιστεί σε Ερμή Δράμας, Ηρακλή, τρία χρόνια Πανναξιακό που ηταν και η «σημαία» της ομάδας, Ηλιούπολη και δύο φορές ΑΕΚ (δεν έχει πάρει τίτλο), αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις περυσινές νταμπλούχες με τα αγωνιστικά της προσόντα αλλά και την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει.
  • «Ήταν δύσκολο το έργο μας, πάμε για την άνοδο»
    Ικανοποιήμενος από την προσπάθεια απεναντι στον Ολυμπιακό ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Αποστολογιωργάκης. Από την πλευρά της η ακραία της Ένωσης Σία Τοτσίδου τόνισε πως η ομάδα της πλέον κοιτάει τα πλέι οφ ανόδου της Pre League.
  • Γκ. Ναράνχο: «Η ομάδα ανταποκρίθηκε τέλεια»
    Aρκετά ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση της εθνικής γυναικών κόντρα στην Ιταλία, στην πρεμιέρα των Μεσογειακών αγώνων εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο, ο οποίος σχολίασε :
  • Πανναξιακός: Η Νούσια γιόρτασε τα γενέθλια της
    Τα γενέθλια της γιόρτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας , η ακραία του Πανναξιακού ΑΟΝ, Αποστολία Νούσια, γιόρτασε τα 27α γενέθλια της, στην Αθήνα,  μαζί με την φίλη και αρχηγό της Ηλιούπολης Σία Τοτσίδου , η οποία δεν ξεχνάει την παλιά της ομάδα αλλά και την «ψύχη» του τμήματος και team manager, Σόφια Βασιλάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ