1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-11-2017 14:54

Έξι Ελληνίδες και η Χολστ στην Dream Team της 7ης αγωνιστικής

Από έξι ελληνίδες και την MVP Κιέρα Χολστ απαρτίζεται η κορυφαία 7άδα και της 7ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.
Διαγώνια: Νάσια Λιάγκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
Ακραία: Κιέρα Χολστ (ΑΣ Μακεδόνες)
Ακραία: Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Άρης)
Κεντρική: Έλενα Κωνσταντινίδου (ΑΠΣ Αίας)
Κεντρική: Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός)
Πασαδόρος: Ευανθία Λάβδα (ΓΣ Ηλιούπολης)
Λίμπερο: Ειρήνη Κελεσίδου (ΑΣ Άρης)

Σχετικά άρθρα

  • Η Αμερικανίδα Τζούλια Καστ στους Μακεδόνες Αξιού
    Την διάδοχο της Κιέρας Χόλστ, βρήκαν στο πρόσωπο της Τζούλιας Καστ, οι Μακεδόνες Ααξιού. Η νέα Αμερικανίδα του συλλόγου των Κυμίνων είναι 22 ετών έχει υψος 1μ91, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι από τις κορυφαίες παίκτριες του Πανεπιστημίου «St Jones», με το οποίο αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι.
  • 'Επαθλο Νοvasports: Αμερικανική υπόθεση η κορυφή
    Αμερικανική υποθεση ειναι το Έπαθλο Νοvasports. H ακραία των Μακεδόνων Αξιού Κιέρα Χολστ τερμάτισε πρώτη στην κανονική περιοδο ενω δεύτερη πέρασε η συμπατριώτισα της Νιεμερ απο τον Ολυμπιακό και τρίτη η Γερμανίδα Πολ επίσης του Ολυμπιακού.Moναδική ελληνίδασ την πεντάδα η Τοτσίδου της Ηλιούπολης. Η βαθμολογία του επαθλου θα συνεχιστεί και στα πλέι οφ της Α1 γυναικών.
  • Τρίποντο για τους Μακεδόνες με σόου της Χολστ
    Οι Μακεδόνες Αξιού νίκησαν με 3-0 σετ το Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια και ολοκλήρωσαν με νίκη την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών όπου με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό.
  • Έπαθλο Novasports: Ακλόνητη η Χολστ στην κορυφή
    Η Κιέρα Χολστ των Μακεδόνων Αξιού συνεχίζει να διατηρεί το προβάδισμα στην κορυφή του Επάθλου Novasports.
  • Η Δεληγιάννη βράβευσε την Κιέρα Χολστ
    Πριν την έναρξη της αναμέτρησης των Μακεδόνων και του Ολυμπιακού, η Μαρία Δεληγιάννη, πρώην διεθνής πασαδόρος του Άρη, Καβάλας, Πειραματικού και του Ιωνικού ΝΦ με τον οποίο κατέκτησε τίτλο το 1989, και προπονήτρια του Βότση, βράβευσε την ακραία των Μακεδόνων Κιέρα Χολστ για την ανάδειξη της ως MVP της 13ης αγωνιστικής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ