1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2017 17:36

Μεγάλο ματς στη Σαντορίνη με φόντο την κορυφή

Έχουν από τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Μετρούν από 12 βαθμούς και είναι παρέα με τον Ολυμπιακό που έχει ένα ματς λιγότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. O λόγος για τον ΑΟ Θήρας και τον Άρη που αναμετρώνται στη Σαντορίνη με στόχο να παραμείνουν στο... κυνήγι των ερυθρολεύκων.
Η Θήρα παίζει για τέταρτη φορά στην έδρα της και ψάχνει την τρίτη νίκη, ο Άρης παίζει για τρίτη φορά μακριά από την Θεσσαλονίκη και στοχεύει στη δεύτερη νίκη του.

Καλύτερη ομάδα σε αναλογία άσσοι / χαμένα σέρβις στο πρωτάθλημα είναι ο Άρης με 38/22.

Η Γενιτσαρίδη της Θήρας με τους 7 άσσους σε ένα παιχνίδι έκανε ρεκόρ στη σεζόν. Μέχρι τα ματς της Τετάρτης, το ρεκόρ ήταν στην Μελετιάδη με 6 άσσους, στο παιχνίδι της Ηλιούπολης με την Κόρινθο.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Ο Άρης είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Φέτος είναι δυνατός και θα βρίσκεται στην τετράδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη και για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα και να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο».

Δημήτρης Σολκίδης (ΑΣ Άρης): «Έχουμε κοινούς στόχους με τον ΑΟ Θήρας, ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα ειδικά εκτός έδρας. Αν θες όμως να πετύχεις τους στόχους σου θα πρέπει να ξεπερνάς και τις δυσκολίες που έχεις μέσα στην χρονιά και να προχωράς».


Θήρας (οδηγός), 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Καπάνταης-Βελώνης. Παρατηρητής: Μαυρικίδης. Επόπτες: Χατζηδούκας-Πατηνιώτης. Γραμματεία: Καλιγέρη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ