1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2017 10:29

Οι... άθλοι της Κηφισιάς και η ανησυχία Αρσενιάδη για την επόμενη μέρα

Άθλους χαρακτήρισε ο Κώστας Αρσενιάδης αυτά που έχει πετύχει η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας των βορείων προαστίων.
Η Κηφισιά έχει κάνει το απίστευτο. Έχει πάει σε τέσσερα συνεχόμενα φάιναλ-4 και τρεις τελικούς. Δεν είναι εύκολο να κανείς την υπέρβαση, δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που μπορείς να βάλεις ένα γκολ και να καθήσεις πίσω. Εδώ πρέπει να παίξεις με μία ομάδα που υπερτερεί σε όλα και πρέπει να παίξεις καλύτερα. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που και ο αντίπαλος έχει προετοιμαστεί καλύτερα γιατί έχουν και πολύ υλικό και περισσότερο χρόνο σε σχέση με μας που τρέχουμε με πολλά προβλήματα. Όλα αυτά μαζί κάνουν άθλο αυτό που έχει πετύχει η Κηφισιά, βέβαια πάντα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν στο κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολο στα πλέι οφ να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, είναι μία δύσκολη χρονιά για μας και έχει εξελιχθεί σε εκπληκτική. Η προσπάθεια που έγινε φέτος είναι δυσκολότερη από πέρυσι και φτάσαμε πιο κοντά από ποτέ.

Για την επόμενη μέρα: «Κανονικά αυτό που κάναμε πρέπει να αποτελεί πρίκα για τη συνέχεια αλλά για την Κηφισιά όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχει επόμενη μέρα, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θετικά αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντική η επόμενη μέρα και ειδικά για ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Ο Ολυμπιακός θα υπάρχει πάντα, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Η δυσκολία πέφτει σε ομάδες όπως η Κηφισιά, με πολύ χαμηλά μπάτζετ, με αδυναμίες όπως ότι δεν έχουμε τους χιλιάδες φιλάθλους. Πολλές φορές προσπάθεια λίγων ανθρώπων έχει ένα ρίσκο και μεγάλο κίνδυνο για ομάδες όπως η Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Δημητρακόπουλος Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 13:00 posted by Δημητρακόπουλος

    Αντί να βγεις και να ευχαριστήσεις την διοίκηση της Κηφισιας που τόσα χρόνια σε στηρίζει οικονομικά και σου παρέχει μια ανταγωνιστική ομάδα,λες ότι δεν ξέρεις άν έχει μέλλον η ομάδα.
    Ποιος είναι υπεύθυνος πού η ομάδα δεν έχει μέλλον κ.Αρσενιαδη; Μήπως είσαι εσύ ο υπεύθυνος για αυτό;
    Ποιόν παίκτη έβγαλες από τις μικρές ομάδες της Κηφισιάς; Πότε έκανες πρωινή προπόνηση τα τελευταία χρόνια;Πότε έκανες σε κάποιο παίκτη ατομική προπόνηση;
    Έχουν έρθει παίκτες στην Κηφισιά πού δεν τους χρησιμοποίησες καθόλου και πήγαν αλλού την επόμενη χρονιά και κάνουν καριέρα; Ο Πουλκο,που ανακάλυψες ότι ανήκει στο ροστερ της ομάδας τον τελευταίο μήνα,ήταν όλη τη σαιζόν στα αζήτητα.
    Εσύ λοιπόν είσαι υπεύθυνος πού τόσα χρόνια δεν άφησες κάποιο εργο παρακαταθήκη και η ομάδα κάθε χρόνο ξεκινάει από το μηδέν.
    Αυτό που θα έπρεπε να λες πρώτα από όλα είναι" Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευκαιρία"

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ