1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2017 20:14

Με φόρα από το κύπελλο η Κηφισιά κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο του Κυπέλλου, η Κηφισιά υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League (25/2, 18.30, Διαιτητές: Βουδούρης, Φραγκάκης).
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού που τους ανέβασε πολύ την ψυχολογία. Το Final 4 του κυπέλλου όμως μπορεί να περιμένει αφού δίνεται η μάχη για την προνομιούχο 4η θέση της Volley League

Η Κηφισιά στο στοχεύει στο ένατο τρίποντο στο πρωτάθλημα που θα την διατηρήσει κοντά ή και μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Έχει 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Φοίνικα που είναι στην 4η θέση. Παρά την καλή εμφάνιση στο κύπελλο η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα με Εθνικό στο Ζηρίνειο και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στα τελευταία τρία ματς έχει δύο ήττες από Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μία από τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά την Τετάρτη η ήττα από τον Ολυμπιακό συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Βρίσκεται στην 11η θέση με 9 βαθμούς και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση για μια νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ