Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2017 20:12

H CEV για το τουρνουά της Πορταριά‏ς

Το CEV έκανε ειδική αναφορά στην ιστοσελίδα της για το τουρνουά της Πορταριάς, το οποίο έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.
Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφέρει: «Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τουρνουά για ομάδες K15 και Κ17 κοριτσιών πραγματοποιήθηκε από 27 έως 30 Δεκεμβρίου στην Πορταριά, ένα μικρό χωριό που βρίσκεται στο Πήλιο.

Ήταν η τέταρτη έκδοση του τουρνουά που διοργανώνεται από τον Γιάννη Νικολάκη, τον Γιάννη Πετίδη και τον βοηθό προπονητή της ελληνικής εθνικής ομάδας Κ17 Ευάγγελο Σταθόπουλο, που συνδυάζουν τις γνώσεις στο άθλημα με τη διασκέδαση που παρέχεται στις αθλήτριες. Επιπλέον η κα Γεωργία Καλφίδου φροντίζει τις αθλήτριες. 

Κάθε ομάδα έπαιξε δύο παιχνίδια ανά ημέρα, ενώ διαιτητές και προπονητές εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί και να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Το τουρνουά στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και την τελευταία ημέρα έγινε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπου οι νεαρές αθλήτριες έδωσαν νέο ραντεβού για τον Ιούλιο του 2017.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν: Άρης, Αλμυρός Βόλου, Πειραματικό, Αργώ Βόλου, Ασκληπιός Τρικάλων, ΑΕ Λάρισας και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου».