1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2016 22:34

Με την Μλαντόστ Μαρίνα Καστέλα στα προκριματικά του Champions League o ΠΑΟΚ

Με την κροατική Μλαντόστ Μαρίνα Καστέλα κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στην κλήρωση που έλαβε χώρα στο Ευρωπαϊκό Gala της Ρώμης.

Σε περίπτωση που ο δικέφαλος καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καστέλα, στον 3ο προκριματικό θα συναντήσει την πανίσχυρη πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ. Το πρώτο παιχνίδι με την Καστέλα θα γίνει στις 1 ή 2 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός 5 ή 6 του ίδιου μήνα. Αν καταφέρει να ξεπεράσει το 1ο εμπόδιο, το 2ο αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο με την Σκρα. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου έχουν οριστεί για τις 15 ή 16 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στις 19 ή 20.

Αν αποκλειστεί σε οποιοδήποτε προκριματικό γύρο ο ΠΑΟΚ θα μπει αυτόματα στους ομίλους του CEV Cup.

ΑΝ ο ΠΑΟΚ νικήσει και την Σκρα θα συμμετέχει στον 4ο όμιλο του Champions League με την Μόντενα (Ιταλία), Κράιοβα (Ρουμανία) και μία εκ των Ομόνοια (Κύπρος) - ACH Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και Σετ (Γαλλία).

Με την Μλαντόστ Καστέλα ο ΠΑΟΚ είχε ξανασυναντηθεί το 2013 στη φάση των «32» του CEV Cup οπου με 2 νίκες (3-0 στη Πυλαία και 3-1 στην Κροατία) ο δικέφαλος (με τον Στέλιο Καζάζη στον πάγκο) προκρίθηκε στους «16».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ