1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2016 15:14

Aνακυβίστηση της ΓΓΑ: Η πτωχευτική εικόνα της ΕΟΠΕ έγινε οικονομική εξυγίανση!

Στην εποχή που η κωλοτούμπα σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, ηθικής και φυσικά αθλητικής ζωής θεωρείται προτέρημα η ΓΓΑ όχι μόνο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αλλά πρωτοστατεί σε νέο στιλ ανακυβιστήσεων στην πλάτη του ελληνικού βόλεϊ, της διοίκησης της ομοσπονδίας και φυσικά των υπαλλήλων της.

Τρεις ημέρες μετά την σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΟΠΕ που της απέδιδε ντε φάκτο την ευθύνη για την πτωχευτική οικονομική εικόνα του αθλήματος, σήμερα είχαμε νέα ανακοίνωση από την ΓΓΑ που μας ενημερώνει πως «η διοίκηση της ΕΟΠΕ κάνει προσπάθειες για την εξυγίναση του αθλήματος και πως είναι στο πλευρό της διοίκησης Μαυρομάτη στο έργο που επιτελείται». Προηγήθηκε συνάντηση του Αχιλλέα Μαυρομάτη με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή όπου του παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία πως σε διάστημα έξι ετών το συνολικό άνοιγμα της Ομοσπονδίας έχει μειωθεί κατά 6 εκ. ευρώ.

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση και υποκλιθείτε με λύπη και σύμμαχο τη «μητέρα σιωπή»:

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ την Πέμπτη 9 Ιουνίου:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το προεδρείο της ΕΟΠΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μαυρομμάτη.

Οι ιθύνοντες του ελληνικού βόλεϊ παρουσίασαν στον Υφυπουργό το πλαίσιο της σκληρής προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης που υλοποιούν στην Ομοσπονδία από ετών και του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, δεδομένου ότι σε διάστημα έξι ετών το συνολικό άνοιγμα της Ομοσπονδίας έχει μειωθεί κατά 6 εκ. ευρώ.

Ο κ. Μαυρομάτης παρουσίασε το εν εξελίξει αγωνιστικό και οικονομικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός συνεχάρη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τις προσπάθειές της κι εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας στο άθλημα και στο έργο που επιτελείται».

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ στις 6/6/2016: Αιχμές της ΓΓΑ στην ΕΟΠΕ για την εικόνα πτώχευσης!

2 σχόλια

  • Comment Link ΕΛΛΑΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 20:42 posted by ΕΛΛΑΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

    Εμένα άλλο με τρομάζει φιλαράκια...

    Τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο σήμερα στο ραντεβού...τι μεσολάβησε δηλαδή για τη μεγαλοπρεπή κολοτούμπα...

    Και μιλάμε ότι όλα αυτά που γίνονται και λέγονται από δύο δικηγόρους , έναν αριστεριστή Υπουργό, άσχετο με τον αθλητισμό και έναν μονιμά, παράγοντα, του ελληνικού αθλητισμού που μας έχει κατσικωθεί στο βόλει τα τελευταία 30 χρόνια... ΔΕΝ αφορούν τα ...αμπελοχώραφα του καθενό τους, ούτε τις δικηγορικές τους υποθέσεις, ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ που λιμοκτονεί και ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΟΠΕ...

    Ελλάς το μεγαλείο σου...

  • Comment Link πλανη...ταρχης Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 14:18 posted by πλανη...ταρχης

    Χαχαχα εχει μειωθει το ανοιγμα στα 6 εκ.ευρω...βρε αχρηστοι κι εγω αμα χρωσταω σε ολον τον πλανητη θα το μειωσω το ανοιγμα!!!Αλλα τι να πουμε τωρα για καποιον που εκανε τον τελικο του ποδοσφαιρου μετα απο εναν μηνα!!!Απλα καλα να παθουμε με αυτους που ψηφιζουμε!!!ΥΓ.Συνεχαρη για το εργο που επιτελειται στην ομοσπονδια...που ζουμε γ@γ@τ@ κι εμεις δεν το βλεπουμε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ