1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-11-2013 23:31

Λάιος: «Ανασφάλεια μετά το πρώτο σετ» (video)

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τον προπονητή των «πρασίνων» Γιάννη Λάιο να μιλάει για ανασφάλεια της ομάδας του όταν στραβώνουν τα πράγματα.
Παράλληλα τονίζει πως σε κάθε ματς ο Παναθηναϊκός πρέπει πρώτα να κυνηγάει τα δυο σετ που δίνουν τον βαθμό και έπειτα τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» στον Γιάννη Μιχαλάκη και στην κάμερα του volleynews.gr:

«Το παιχνίδι έχει δύο όψεις. Καταρχήν συνολικά ο Εθνικός, δίκαια κέρδισε. Σε όλα τα στοιχεία. Καταφέραμε να μειώσουμε την επίδοση του Μιγιαίλοβιτς, που είναι το δεύτερο μεγάλο όπλο τους, αλλά ο Ράιτς  ήταν ασταμάτητος. Έβαλε πάρα πολλούς πόντους.

Το δεύτερο σημείο που μας χάλασε όλο το παιχνίδι ήταν η αποτελεσματικότητα των κεντρικών της Αλεξανδρούπολης, μετά το δεύτερο σετ που ήταν σχεδόν ασταμάτητοι, εκτός από ένα μπλοκ που έκανε ο Μαδούρας αν θυμάμαι καλά.

Το πρόβλημα ήταν ότι μετά το πρώτο σετ εμείς χωρίς να καταλάβει κανένας το γιατί, αρχίσαμε να χάνουμε μπάλες. Σερβίς εύκολα άουτ, επιθέσεις άουτ και αυτό δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια μετά. Φοβάσαι για την επόμενη φάση.

Η ήττα είναι ήττα, για μας κάθε παιχνίδι είναι σαν να κερδίζουμε ένα πρωτάθλημα, πρέπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε περισσότερο. Προσπάθησα μετά τα δυο χαμένα σετ, να εμψυχώσω τα παιδιά ότι ένα σετ είναι, με ένα βαθμό ξεκολλάμε από τον τελευταία θέση, δεν το καταφέραμε.

Παρόλο που χρησιμοποίησα σχεδόν όλους τους παίκτες, μήπως γίνει κάποια αλλαγή. Οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται στον πάτο και προσπαθεί να ξεκολλήσει έχει πίεση. Πρέπει σε κάθε ματς να διεκδικούμε τουλάχιστον δυο σετ και μετά τη νίκη».

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ