1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2015 01:31

Ντέρμπι για... πλέι άουτ

Με το ντέρμπι για την παραμονη μεταξύ του Άρη και της ΜΕΝΤ θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (16η αγωνιστική, 16/10, 17.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης).
Ο Άρης με 10 βαθμούς είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας και θέλει την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τις δύο ήττες στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός από την αποχώρηση του Στέλιου Νικηφορίδη δεν έχουν προκύψει άλλα προβλήματα.
Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας είπε: «Έχουμε πολύ δύσκολο αγώνα με έναν αντίπαλο που έχει τον απόλυτο σεβασμό μας. Για μας είναι πολύ κρίσιμο ματς κι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις με τους βαθμούς που πήραν Λαμία και ΑΕΚ τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ».

Η ΜΕΝΤ με 13 βαθμούς είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας και θέλει να βελτιώσει τη θέση της για τα πλέι άουτ μιας και η 8αδα απομακρύθηκε.
Έτοιμη για τη μεγάλη μάχη της παραμονής είναι και η ΜΕΝΤ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής της ομάδας της Τούμπας Γιάννης Τσαϊρέλης είπε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Πήγε καλά η εβδομάδα με σωστή προετοιμασία και χωρίς προβλήματα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά για να πετύχουμε την παραμονή μας. Οι βαθμοί που πήραν Λαμία και ΑΕΚ μας πιέζει την κατάσταση περισσότερο αλλά εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα και στη δική μας πορεία».

Στον Α΄γύρο ο Άρης νίκησε με 3-0 τη ΜΕΝΤ στην Τούμπα κι αν πάρει τρίποντο σήμερα θα έχει πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ