1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2019 17:39

Νίκος Νεόφυτος: «Εδωσα ψυχή και καρδιά, φεύγω με καθαρή συνείδηση»

Ο Νίκος Νεόφυτος πριν από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ αποχαιρέτησε τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και παρέδωσε τα

κλειδιά της ομάδας στο Σωτήρη Δρίκο ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Μετς.

Στη συνέχεια ο Νίκος Νεόφυτος μίλησε στο volleynews.gr και όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς το διαζύγιο δεν ήταν κοινή συναινέσει αλλά τελεσμένο γεγονός από πλευράς ΑΕΚ. Ο Νεόφυτος είπε:

«Σήμερα με κάλεσε ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Μάνος Μακρής και μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μου με το τμήμα βόλεϊ ανδρών της Α.Ε.Κ. Φεύγω από την Α.Ε.Κ. έχοντας καθαρή τη συνείδηση μου.

Εδωσα στην ομάδα την καρδιά μου και την ψυχή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ. Μάνο Μακρή για την τιμή που μου έκαναν να είμαι προπονητής σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Α.Ε.Κ.

Την Α.Ε.Κ.θα την έχω στην καρδιά μου για πάντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Κώστα Αγγελίδη, τον γιατρό Νίκο Σούρα, τον γυμναστή Χρήστο Εκμεσίογλου, τον φροντιστή Νίκο Τσάπο, και τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Νεόφυτο. Ευχαριστώ επίσης για την βοήθεια τους τον Ανδρέα Σωνάκη και τον Ζαχαρία Καμαρίκο και όλους τους πιστούς φιλάθλους που μας στήριξαν.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην Α.Ε.Κ. και στο νέο προπονητή της Σωτήρη Δρίκο καλή επιτυχία για τη συνέχεια και εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση για το τμήμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ