1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2018 16:29

Κοντά σε συμφωνία: Ο Ιωνικός Ν.Φ. βάζει πλάτη στην ΑΕΚ για την έδρα

Σε καλό κλίμα έγινε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των προέδρων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης ορισμένων ωρών του γυμναστηρίου της Νίκου Τρυπιά στο βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ.

Τόσο ο Χρήστος Σύλλας, όσο και ο Αλέξης Αλεξίου είχαν συνάντηση σε καλό κλίμα μαζί με τους στενούς τους συνεργάτες και μίλησαν για το παρελθόν αλλά και το μέλλον των δύο συλλόγων. Παρόντες ήταν ο Α΄αντιπρόεδρος του Ιωνικού Ν.Φ. και νομικός Κωνσταντίνος Μαυροειδής και το μέλος του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής.

Ο Σύλλας είπε πως ο Ιωνικός Ν.Φ. πάντα βοηθούσε την ΑΕΚ και το ίδιο θα πράξει σε κάθε ευκαιρία. Τόνισε μάλιστα πως ποτέ δεν υπήρξε ανάλλογη ανταποδοτικότητα από την ΑΕΚ βγάζοντας και ένα παράπονο για την συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων που βρίσκονταν στο παρελθόν στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ και αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους έναντι του ιστορικού συλλόγου της Νέας Φιλαδέλφειας που πάντα παραχωρούσε την έδρα του στην Ενωση.

Ο Αλεξίου αλλά και ο Μάνος Μακρής ζήτησαν από τον Σύλλα να βοηθήσουν την ΑΕΚ σε αυτές τις δύσκολες ώρες αναζήτησης αγωνιστικής στέγης και επεσήμαναν πως το γυμναστήριο του Ιωνικού Ν.Φ. είναι ιδανική περίπτωση διότι πληροί τις προϋποθέσεις της Λίγκας και είναι στην καρδιά της φυσικής έδρας του συλλόγου.

Μετά από πολλές συζητήσεις φαίνεται πως υπήρξε κοινό σημείο αναφοράς στο να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ το κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ. για τους αγώνες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και να κάνει μόνο μία προπόνηση την εβδομάδα.

Ο Σύλλας ξεκαθάρισε πως ακόμα και να εγκριθεί το αίτημα της ΑΕΚ από το Δ.Σ. του Ιωνικού Ν.Φ. την προσεχή Δευτέρα, δεν πρόκειται να γίνει άλλη παραχώρηση. Μάλιστα υπενθύμισε στον Μακρή πως η ΑΕΚ λόγω της προκήρυξης της ΕΣΑΠ έχει και την υποχρέωση παραχώρησης του γυμναστηρίου στην φιλοξενούμενη ομάδα αλλά τέτοια δυνατότητα δεν θα υπάρχει.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει η οριστική απόφαση από τον Ιωνικό Ν.Φ. ενώ στο πλαίσιο του μνημονίου που θα υπογράψουν οι δύο σύλλογοι ο Αλεξίου δεσμεύτηκε να βοηθήσει τον Ιωνικό Ν.Φ. σε ορισμένα έξοδα συντήρησης, της κατασκευή δημοσιογραφικών και πυλώνων για τις τηλεοπτικές κάμερες της ΕΡΤ  και φυσικά η ΑΕΚ να είναι εγγυήτρια σε περίπτωση που προκληθούν φθορές από τυχόν επεισόδια.


Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ