1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
 Ψύχραιμος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του που εδωσε το δικάιωμα στον Ολυμπιακό να έχει συέχεια προβάδισμα στο σκορ:
Ικανοποιημένος και σε χαμηλούς τόνους ο προπονητής του Ολυμπαικού, Λορέντζο Μιτσέλι:
O Oλυμπιακός με 28 πόντους της Κούμπουρα και 27 της Μλείνκοβα κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ΜΕΤΣ και θέλει ακόμη μια νίκη το Σάββατο στου Ρέντη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της  Volley League γυναικών. Mε 10 πόντους (5 μπλοκ, 1 ασο) η Φαριόλ.
Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ματέο Φρέσκι ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
Η Θέτιδα ετοιμάζει την ομάδα της νέας περιόδου και στα πλάνα του Σκουλικάρη είναι οι Μερτέκη, Πολυνοπούλου.
Τελικών συνέχεια στην Volley League γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο κλειστό του Μετς τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα (17/4, 17.30).
Η Γιαμίλα Νίζετιχ είναι η KYANA MVP του πρώτου τελικού της Volley League Γυναικών.Η Αργεντίνα ακραία του Ολυμπιακού ήταν η κορυφαία της ομάδας της στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό και συνέβαλε τα μέγιστα, ειδικά στο τάι μπρέικ για να πάρει η ομάδα της την νίκη με 3-2 σετ.
Δυο ήταν οι πρωταγωνιστές του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2, η αργεντίνα Γιας Νίζετιχ με το εξωπραγματικό ρεκόρ  στο σερβίς και ο Σέρβος Ντράγκαν Νέσιτς, που παρότι έπαιξε χωρίς Γκρόθες, Ρόγκα μεταμόρφωσε την ομάδα του και σφράγισε το διαβατήριο του και για την επόμενη χρονιά.
Στην καλή απόδοση των παικτριών του στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντραγκαν Νέσιτς ο οποίος σχολίασε και τον άσσο της Νίζετιχ που έκρινε το ματς:
 Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι μίλησε για νίκη χαρακτήρα και για το σημαντικό "1-0" μετα τη λήξη του ντέρμπι:
Μετά από εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός επικράτησε μετά από 2,5 ώρες αγώνες με 3-2 σετ του Παναθηναϊκού και πήρε προβάδισμα στην σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών. Την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Μετς ο δεύτερος τελικός.
 Την επιστροφή του Γιώργου Ρούση μετά απο 14 χρόνια στον πάγκο του Μαρκόπουλου, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων, καθώς αναφέρει:
Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Γιάννης Τσαϊρέλης, με την διοίκηση του δικεφάλου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.
Η ώρα για το πρώτο σερβίς στη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών έφτασε με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να συνθέτουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ζευγάρι των φιναλίστ.
Την πρώτη μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε ο Πανιώνιος με την απόκτηση της Σέρβας διαγώνιας Τσάριτς.
Ο ΑΟ Θήρας έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ του με την παραμονή της Στέλλας Χριστοδούλου, του Ματέο Φρέσκι και την απόκτηση νεαρών αθλητριών.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 13-17 Απριλίου 2024.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσία των προπονητών και των αρχηγών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού άνοιξε η αυλαία της φετινής σειράς των τελικών της Volley League γυναικών.
Το ρόστερ της νέας περιόδου για την Volley League Γυναικών ετοιμάζει ο Πανιώνιος και ανακοίνωσε την πρώτη ανανέωση από την περσινή ομάδα και αυτή είναι η έμπειρη κεντρική Ιωάννα Καρέλια.
Το χαμογελαστό κορίτσι του βόλεϊ η Πένυ Ρόγα περνάει μια περιπέτεια υγείας και ο Παναθηναϊκός, αλλά και το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλάι της, σίγουροι ότι θα βγάλει κι εκεί τις εκπληκτικές άμυνες που μας έμαθε στους αγωνιστικούς χώρους...
Φιλικό διαζύγιο των Πεύκων με τον Κώστα Παπαδόπουλο.
To Mαρκόπουλο αποχαιρέτησε τον Τζιανκρόσι Πασκουαλίνο , ανακοινώνει τον Γιώργο Ρούση, ενώ σε λίγες ώρες και η ΑΕΚ θα επισημοποιήσει την συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε την Πένυ Ρόγκα. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας αμέσως μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη όπου αντιμετώπισε τον Άρη για τα πλέι οφ, έστειλε στη διεθνή λίμπερο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και του Φατίχ Τερίμ.
Το Σάββατο 13 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 
Σελίδα 1 από 460

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ