1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2021 14:12

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην «πρώτη» του ΑΟ Θήρας

Με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και ασφαλώς υψηλούς στόχους ο Α.Ο. Θήρας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου στο κλειστό ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης, την πρώτη του επίσημη προπόνηση, ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν Volley League 2021-2022 

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Παπαγιάννης, εκ μέρους της διοίκησης και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, καλωσόρισαν γνώριμα και «φρέσκα» πρόσωπα στην ομάδα, ευχόμενοι στις αθλήτριες, αλλά και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου υγεία και καλές επιτυχίες.

«Το διάστημα της προετοιμασίας, αρχής γενομένης από σήμερα είναι μια σημαντική περίοδος, Θα έχουμε τις απουσίες των διεθνών, κάτι που γνωρίζαμε και όλα πάνε βάσει προγραμματισμού. Το σημαντικότερο σε αυτή την περίοδο είναι να γίνει σωστή δουλειά στο γήπεδο, ώστε η ομάδα από την αρχή των αγωνιστικών της υποχρεώσεων να εμφανιστεί πανέτοιμη. Σας ευχόμαστε καλή αρχή, να έχετε την υγεία σας και μια καλή και επιτυχημένη σεζόν» ήταν τα λόγια του τεχνικού του Α.Ο. Θήρας, στο πρώτο φετινό ραντεβού της ομάδας. 

 Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα προετοιμασίας αυτών των 7 εβδομάδων μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (9/10), το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δυνατά φιλικά σε Αθήνα και Σαντορίνη, όπου στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα μας θα τεστάρει τις δυνάμεις της, ως διοργανώτρια,στα “Νομίκεια 2021”.

Το τουρνουά – θεσμός του νησιού και του ελληνικού βόλεϊ, αφιερωμένο στη μνήμη των ευεργετών του νησιού, Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, που φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του γίνονται προσπάθειες της διοίκησης, να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα, με την συμμετοχή σημαντικών ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό

.Στη συνέχεια τις αθλήτριες ανέλαβε η έμπειρη Ιταλίδα γυμνάστρια, Φλάβια Γκουιντότι, η οποία έδωσε μία…. πρώτη γεύση από τη «σκληρή δουλειά» που τις περιμένει φέτος, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Από την επίσημη πρώτη των ομάδων, απουσίασαν λόγω των διεθνών τους υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, η Μαριαλένα Αρτακιανού, που σε λίγες μέρες ολοκληρώνει τους αγώνες της με την «γαλανόλευκη» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και η Καναδή, Άντρέα Μίτροβιτς, που από σήμερα κυνηγά με την ομάδα της, τη διάκριση στο πρωτάθλημα Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής (NORCECA), στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα εξάλλου ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τις Αμερικανίδες άσους, Χόλστον και Άμποτ αλλά και την διεθνή λιμπερο Μαριαλένα Αρτακιανού που ειναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας στη Βουλγαρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ