Εκτυπώστε τη σελίδα
27-07-2021 13:45

Επέστρεψε ο Γιάννης Τσαϊρέλης στον πάγκο του Άρη (vid)

Αλλαγή προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Άρη με την επιστροφή του Γιάννη Τσαϊρέλη μετά απο ένα χρόνο. Ο έμπειρος τεχνικός που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου (2η  θέση με την γυναικεία ομάδα τη σεζόν 2017-18, 3 Πανελλήνια πρωταθλήματα και 4 πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ με τα αναπτυξιακά  τμήματα), διαδέχτηκε τον Θανάση Δράμπα και στόχο έχεα να οδηγήσει τον Άρη σε μια καλή πορεία στη νέα Volley League γυναικών.

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη ανέφερε:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τσαϊρέλη. Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας. Αξίζει να σημειωθεί, πως με προπονητή τον Τσαϊρέλη, η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών την σεζόν 2017-18, ενώ έχει κατακτήσει και 7 τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα”.

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης δήλωσε για την επιστροφή στην ομάδα μας: “Η επιστροφή μου στον Άρη μετά από ένα χρόνο με βρίσκει πάρα πολύ χαρούμενο.  Η χρόνια που περάσαμε όλοι, και το άθλημα μας, ήταν πολύ δύσκολη. Εύχομαι την νέα χρονιά να υπάρχει αρχή αλλά κυρίως τέλος χωρίς διακοπές.

Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες καθώς και σε όλο το σταφ του συλλόγου μας και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες”.

Media