1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2020 03:05

Με φόρα και ενθουσιασμό ο Παναθηναϊκός απο το Λιγκ καπ, με όπλο την παράδοση η Κηφισιά

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς στο Μαρούσι δεσπόζει στο πρόγραμμα των αγώνων της 14ης αγωνιστικής. Οι κάτοχοι του πρώτου τίτλου της σεζόν, του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" θέλουν τη νίκη για την 2η θέση και η Κηφισιά για να χτυπήσει την πόρτα της 4αδας. (14η αγωνιστική, Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, 22/2, 20.30, V.L. - T.V., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης).

 Τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στην... κανονικότητα και μάλιστα να αντιμετωπίσει τη μαηχτική Κηφισιά που παραδοσιακά όχι μόνο τον δυσκολεύει αλλά έχει αποδειχτεί και ο κακός δαίμονας.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα επιχειρήσει να ξεκουράσει τον Αλέξανδρο Ράπτη που προέρχεται από μεγάλη περιπέτεια υγείας αλλά και τον Βραζιλιάνο Ρανγκέλ που έχει πάθει λουμπάγκο.

Ο Δανός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν είπε: «Μετά από μεγάλες επιτυχίες υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για κάθε ομάδα και για αυτό πρέπει κι εμείς να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η Κηφισιά είναι ιδιαίτερη ομάδα με πολύ καλό πασαδόρο. Από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους έχουν ανέβει πιο ψηλά. Κι εμείς όμως είμαστε καλά. Εχουμε καλή ψυχολογία, υπάρχει μία μικρή κόπωση αλλά θέλουμε τη νίκη για να κρατήσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Η Κηφισιά θα παίξει ένα ακόμα από τα δυνατά της χαρτιά για την είσοδο της στην πρώτη 4αδα έχοντας παράλληλα το ενδιαφέρον της και στη δοκιμασία του Φοίνικα ΟΝΕΧ με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά θέλει να εκμεταλευτεί την καλή παράδοση που έχει με τους «πράσινους» (τη σεζόν 2018-19 τους απέκλεισε από τα ημιτελικά των πλέι οφ) ώστε να επωφεληθεί καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει 26 βαθμούς και η Κηφισιά με 25 βαθμούς βρίσκεται σε απόσταση βολής. Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της περιόδου.Έχουμε μπροστά μας μία σειρά από δυνατά παιχνίδια, τα οποία θα μας βοηθήσουν για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

Για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να είμαστε καλοί απέναντι στο σερβίς με άλμα. Επίσης να είμαστε καλοί σε μπλοκ και άμυνα, κάτι στο οποίο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου υστερήσαμε. Αν πάνε αυτοί οι τομείς καλά τότε μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μία πιθανή κούραση των αντιπάλων μας, λόγω και του τελικού του Λιγκ Καπ». Σε 27 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 15-12 νίκες.

Volley League Ανδρών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

PAOK Sports Arena 17.30 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Λούμσι, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γ.Τριαντάφυλλος Βόχας 19.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Γεράνιος, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Σιακαβέλλας, Σπίνας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 20.30 (V.L. T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Aμπελοκήπων 16.00 (V.L.-T.V.): Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 17.30 (V.L.-T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Μούζουλας, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Μπίτσικα. ¨ «Παλατάκι»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ