Εκτυπώστε τη σελίδα
15-02-2020 02:17

Ελπίδα 4ης θέσης για Κηφισιά, πίστη για «διπλό από την Ελπίδα

Ντέρμπι θα έχουμε στο Ζηρίνειο με τη φορμαρισμένη Κηφισιά να υποδέχεται την ενισχυμένη Ελπίδα Αμπελοκώπων για τη 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League 2019-20. (Ζηρίνειο, 15/2, 18.30, Livestreaming volleyleague.gr, Διαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσούλας).

Η Κηφισιά βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και με 22 βαθμούς είναι στην 5η θέση μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Φοίνικα. Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά προέρχεται από τις δύο σερί νίκες επί του Ηρακλή σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την Ελπίδα με μεγάλη σοβαρότητα καθώς μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στα play off τώρα θέλουμε να "κλειδώσουμε" και την 5η θέση. Εμείς βρισκόμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας για το final 4 του Κυπέλλου και θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Η Ελπίδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Θα έλεγα ότι είναι μία νέα ομάδα. Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το γρήγορο παιχνίδι που παίζει. Με άξονα το σερβίς μας θέλουμε να πιέσουμε την Ελπίδα και να πάρουμε ακόμα μία νίκη».

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ελπίδα Αμπελοκήπων που αναζητά βαθμό ή βαθμούς όχι μόνο για να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση (έχει 4 βαθμούς και είναι στην 9η θέση έναντι 11 που έχει ο ΟΦΗ στην 8η θέση) αλλά και για να επιβεβαιώσει την αγωνιστική άνοδο. Το παράπονο των «πρασίνων» είναι πως κάνουν καλές εμφανίσεις αλλά δεν εξαργυρώνονται με πόντους στη βαθμολογία

.Ο διαγώνιος της Ελπίδας Αμπελοκήπων Στέφανος Χαριδήμου δήλωσε: «Πάμε στην Αθήνα γνωρίζοντας τι θα αντιμετωπίσουμε. Η Κηφισιά είναι μία δύσκολη αντίπαλος, μία ομάδα που παλεύει να μπει στην τετράδα της κατάταξης. Εμείς θα κυνηγήσουμε μία καλή εμφάνιση. Έχουμε πλέον στρέψει το βλέμμα στα πλέι άουτ και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να δείχνουμε τις δυνατότητές μας.

Με τις δύο τελευταίες προσθήκες, του Μάντζιου και του Φερέλ, θέλουμε να “δέσουμε” πιο πολύ ως ομάδα και να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι τον Απρίλιο στους αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή».Στον αγώνα του Α΄γύρου με τους νεοφώτιστους η Κηφισιά νίκησε με 3-0 σετ 

  Volley League Ανδρών - 13η αγωνιστική

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Βαρδινογιάννειο 16.30 (V.L. - T.V.): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κόκκας, Κανδηλιεράκης, Γραμματεία: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη.

Ζηρίνειο 18.30 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Ελπίς ΑμπελοκήπωνΔιαιτητές: Αγγελίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Βαρατάσης, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Δ. Βικέλας Σύρου 20.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Γ.Α.Σ. ΠαμβοχαϊκόςΔιαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Μ. Παρασκευόπουλος 17.30: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Διαιτητές: Τζεπκινλής, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Βασιλάκης, Γραμματεία: Χριστοδούλου.

Μίκρας 19.00 (ΕΡΤ Sports): Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Παναθηναϊκός Α.Ο.Διαιτητές: Παπαδογούλας, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Τοσουνίδης, Δρανίτσας, Γραμματεία: Κουμπλή.

Σχετικά άρθρα