1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2018 12:50

Τίτλοι τέλους για Χολστ στους Μακεδόνες

Την αποχώρηση της από τους Μακεδόνες Αξιού για άλλες πολιτείες, επισημοποίησε η Κιέρα Χολστ.

Η πρώτη σκόρερ της κανονικής περιόδου της Volleyleague γυναικών, επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες το γνωστό γυμναστήριο «Εν δυνάμει» που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Σκουλικάρης.

Εκεί η εκπληκτική Αμερικανίδα είχε την ευκαιρία να προπονηθεί για τελευταία φορά μαζί με τις συμπαίκτριες της και τον προπονητή του συλλόγου των Κυμίνων, τους οποίους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν όλη την σεζόν και είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση της τέταρτης θέσης από το σύλλογο των Κυμίνων για πρώτη φορά στην Α1.

Λίγο πριν αποχωρήσει για τις ΗΠΑ, η Τεξανή σουπερ ακραία υποστήριξε στο Volleynews ότι στόχος της είναι να συνεχίσει την καριέρα της σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ σχολίασε για την εμπειρία της στην Ελλάδα με την φανέλα των Μακεδόνων:

«Η Ελλάδα αποτέλεσε έναν πολύ σημαντικό σταθμό για μένα συνολικά. Ολοι με καλοδέχτηκαν μέσα και έξω από τα γήπεδο ενώ αγάπησα σε όποια μέρη ταξίδεψα.

Αγωνιστικά για μένα το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο δυνατό και πιστεύω οτι κάθε χρόνο και θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, Ήμουν ευτυχής που αγωνίστηκα με τους Μακεδόνες και μπόρεσα να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους αλλα και να βοηθήσω στην άνοδο του επιπέδου της Volleyleague .

Αν και η εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν σπουδαία, ανυπομονώ πλέον να παίξω και σε άλλες χώρες του κόσμου ώστε να συνεχίζω να ανεβάζω όλο και πιο ψηλά το επίπεδο της απόδοσης μου.

Οι αγώνες που έπαιξα με βοήθησαν να κατανοήσω καλύτερα το ευρωπαϊκό βόλεϊ και το τι μπορώ να περιμένω για την συνέχεια της καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Μανώλη Σκουλικάρη και τους συνεργάτες του για τα όσα έκαναν για μένα, και θα συνεχίσω να εφαρμόζω τις γνώσεις που απέκτησα, στο παιχνίδι μου.

Επίσης να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριες μου για την στήριξη τους και για τα όσα περάσαμε μαζί τους τελευταίους μήνες , τους φιλαθλους της ομάδας μας αλλά και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης των Μακεδόνων που ήταν συνεχώς στο πλευρό μας και έλυναν κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν, σε μένα και την Μάγκι (Σπικς).»

Τιμήθηκε η Σπικς

Επίσης η δεύτερη Αμερικανίδα και πασαδόρος των Μακεδόνων, Μάγκι Σπικς, τιμήθηκε πρόσφατα από το κολέγιο της το Camden στη Νότια Καρολίνα, ως η πρώτη αθλήτρια επαγγελματίας βόλεϊ που αγωνίστηκε στο εξωτερικό και μάλιστα ανάρτησαν στο αθλητικό χώρο του κολλεγίου, κορνίζα με την φανέλα της στους Μακεδόνες Αξιού.

Επίσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο τεχνικός των Μακεδόνων Αξιού κ. Σκουλικάρης μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Καραγκιοζίδη, διοργανώνουν στο ΔΑΚ Κυμίνων από 18-29 Ιουνίου, volleyball camp διάρκειας δύο εβδομάδων.

Στην φετινή σεζόν στο δυναμικό του camp προστίθεται και ο προπονητής του Ε.Ο.Σταυρούπολης Γιώργος Ακριτίδης. Στόχος Του καμπ είναι βελτίωση των συμμετεχόντων στο μέγιστο βαθμό που μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό μέσα στις δυο εβδομάδες του.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ