1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2018 15:53

Η λιποθυμία της Εμμανουηλίδου και το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη (video)

Βίντεο διαρκείας ενάμιση λεπτού, από τον ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague γυναικών, ανέβασε στην σελίδα του ο Άρης με την οποία δείχνει την διεθνή κεντρικής του ΑΟ Θήρας, Μελίνας Εμμανουηλίδου να χάνει τις αισθήσεις της στο τέλος του τρίτου σετ, στη συνέχεια να της παρέχεται ιατρική περίθαλψη από δύο γιατρούς φίλους του Άρη ενώ στο τέλος να χειροκροτείται από τους οπαδούς της ομάδας.

Παράλληλα η διοίκηση των «κίτρινων» με ανάρτηση της, δίνει την δική της εκδοχή για το περιστατικό της λιποθυμίας της παίκτριας, μετά την χθεσινή καταγγελία του ΑΟ Θήρας και τις δηλώσεις της ίδιας της αθλήτριας για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό της Πυλαίας, όπου έγινε το ματς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα

.Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα...»

Media

Σχετικά άρθρα

  • Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Ανυπομονώ για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές με την εθνική»
    Η διεθνής κεντρική του Α.Ο. Θήρας Μελίνα Εμμανουηλίδου ήταν η καλεσμένη της εκπομπής της Ε.Ο.ΠΕ. στο Instagram την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Η 25χρονη αθλήτρια αφού αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν στη Volleyleague γυναικών και στην ανανέωση της για τρίτη σεζόν με τον Α.Ο. Θήρας, θυμήθηκε στιγμές από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Άγκυρα το καλοκαίρι του 2019 και εξέφρασε την άποψη ότι είναι προτιμότερο για την ασφάλεια όλων τα προκριματικά του επόμενου ευρωβόλεϊ να γίνουν τον Ιανουάριο.
  • Mε 12 άσσους ο ΑΟ Θήρας «καθάρισε» τον Πορφύρα
    Με όπλο του το σερβίς από όπου πήρε 12 άσσους (4 η Πίλεπιτς  και συνολικα 17 πόντους) ο ΑΟ Θήρας επικράτησε 3-0 σετ (25-12, 25-19, 25-16) του Πορφύρα σημειώνοντας την 5η του νίκη σε 6 αγώνες στην Volleyleague.
  • Η κορυφαία επτάδα της πρεμιέρας στην Volleyleague γυναικών
    Με δύο παίκτριες από τον Αίαντα Ευόσμου, και μία αθλήτρια από Θέτιδα Βούλας, Άρη, Μαρκόπουλο, Πανναξιακό, και ΑΟ Θήρας, συγκροτήθηκε η κορυφαία επτάδα της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Volleyleague γυναικών.
  • Η Ειρήνη Φύτρου βράβευσε την Εμμανουηλίδου
    Πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του Αίαντα Ευόσμου, η πρώην αθλήτρια της Σαντορίνης, Ειρήνη Φύτρου, βράβευσε την Μελίνα Εμμανουηλίδου για την ανάδειξη της ως MVP της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
  • Εμμανουηλίδου: «Μας αξίζει ακόμη καλύτερη πορεία»
    Την καλύτερη της εμφάνιση με την φανέλα του ΑΟ Θήρας πραγματοποίησε στον Πειραιά, κόντρα στον Πορφύρα, η Μελίνα Εμμανουηλίδου. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ