1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2018 19:12

Εμμανουηλίδου: «Κάπνιζαν διάφορα»

H Μελίνα Εμμανουηλίδου, που έπαιξε στον Πανναξιακό, στον Ολυμπιακό και τώρα στον ΑΟ Θήρας, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται στη Σαντορίνη, αφού ξεπέρασε το σοκ της διπλής λιποθυμίας της στον αγώνα με τον Άρη στην Πυλαία.
Η Κορίνθια κεντρική, που εντυπωσίασε την εφετινή περίοδο και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στη δωδεκάδα της Εθνικής, μίλησε στο www.fosonline. gr για την περιπέτεια της,

-Περασμένα , ξεχασμένα;

“Περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα”

-Είσαι πρώτα απ όλα καλά στην υγεία σου;

“Ναι μια χαρά”

-Σου έχει ξανατύχει λιποθυμικό επεισόδιο;

“Ποτέ κατά τη διάρκεια του αγώνα”

-Τι ακριβώς συνέβη;

“Γνωρίζετε, το γήπεδο, είναι πολύ μικρό. Είχε υπεράριθμους θεατές, καπνίζαν διάφορα , είχε πολύ καπνό και λίγο η πίεση του αγώνα, έφεραν τη λιποθυμία”

Ο ΑΟΘήρας εξάλλου ετοιμάζει ανακοίνωση-καταγγελία κατά του Άρη, οι παράγοντες του, μιλάνε για ζούγκλα και θα παραθέσουν και βίντεο, ενώ θα καυτηριάσουν τη στάση του γυμνασίαρχου και των διαιτητών που δεν διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου. Στην ανακοίνωση του ΑΟΘήρας αναφέρεται ρητά "στο γήπεδο κάπνιζαν ινδική κάνναβη"

Ο Άρης από την πλευρά του, παραδέχεται ότι το γήπεδο δεν ήταν … εκκλησίας, αλλά ουδείς έφτυσε και δεν πέταξε αντικείμενα προς τος αθλήτριες. Παραπέμπει εξάλλου τους ενδιαφερόμενους στη δήλωση του προπονητή του Γιώργου Ρούση “ο Άρης κέρδισε δίκαια”.

Πηγή: fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ