1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2013 13:44

Ελεύθερη είσοδος στη Φιλαδέλφεια

Στην ύστατη προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών, χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Έτσι η διοίκηση δεν δίστασε να ανακοινώσει ότι οι οπαδοί της θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο την Δευτέρα για τον τελευταίο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.



«Με την Ελπίδα ότι στον αγώνα της Δευτέρας θα δικαιωθούν οι κόποι, η αγωνιστικότητα και η καλή πορεία όλης της χρονιάς, θα διεξαχθεί ο κρίσιμος αγώνας των κοριτσιών μας με τον ΟΣΦΠ.

Ο στόχος μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος συνεχίζεται, οι αθλήτριές μας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουμε και εφέτος το Πρωτάθλημα.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι, η είσοδος στο Γήπεδο του Ιωνικού την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 και ώρα 16.30 θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αξίας 10€ και έγκειται στην διάθεση των φίλων της ΑΕΚ εάν επιθυμούν να αγοράσουν για να ενισχύσουν το τμήμα, αφού τα χρήματα θα δοθούν στις αθλήτριές μας. Τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης θα πωλούνται από τα Γραφεία του Συλλόγου μας από σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 έως τις 20.30, την Δευτέρα 8 Απριλίου έως τις 14.00 και στην συνέχεια στο Γήπεδο του Ιωνικού.

Θεωρούμε βασική προϋπόθεση οι φίλαθλοί μας να διαφυλάξουν οι ίδιοι το Γήπεδο, ούτως ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας σε αθλητικά πλαίσια όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε. Μακριά από αντιαθλητικά επεισόδια με την κόσμια συμπεριφορά του κόσμου μας και με τις κοριτσάρες μας να αγωνίζονται με το πάθος και την δύναμη που τις διακρίνει θα έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε.

Ο αγώνας πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία και για τους δύο στόχους μας ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ».

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link aloxa mora Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 17:18 posted by aloxa mora

    Η Τένεβα είχε χτυπήσει το 2008 όταν ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 3-2.Λυπητερό να βλέπεις ανθρώπους που ανήκουν στην κατηγορία των χαιρέκακων .

  • Comment Link Γ.Σ. Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 16:40 posted by Γ.Σ.

    κοιτα ρε που μιλανε για τυπικης διαδικασια και για πολυ καλητερη ομαδα τωρα που η ΑΕΚ εμεινε και χωρις τοτσιδου χαχααχα
    δεν πειραζει ευχομαι ρε να χτυπησει λιγο βεβαια η κοπελα πχ η τενεβα και να συνεχισετε χωρις αυτην να δω τι θα λετε.....αν κοστισε η οχι???
    πριν 1 μηνα που χασατε μεσα στο ρεντη δεν εισασταν καλυτερη ομαδα ρε????
    καλαααααα εδω θα ειμαι εγω....εσεις????

  • Comment Link τερι Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 14:40 posted by τερι

    κανει μπαμ οτι θελουν να δημιοργησουν κλιμα νοοτροπιας. οι παικτριες του ολυμπιακου δεν πρεπει να παρασυρθουν απο το κοσμο εχουν πολυ καλυτερη ομαδα και το μονο που μενει ειναι να το δειξουν και στο γηπεδο.εστω και ενα παραπανω ατομο να ειναι απο οσους χωραει το γηπεδο το παιχνιδι δεν πρεπει να ξεκινησει.παλι καλα που διαιτητης ειναι ο ειδικος αυτων των αγωνων.

  • Comment Link dennis Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 08:36 posted by dennis

    Kαι δεν βρουν θέση ας κάτσουν στο πάγκο μαζί με τις παίκτριες του Ολυμπιακού.Αν δεν γίνουν έκτροπα ο τελικός θα είναι τυπική διαδικασία για τον Ολυμπιακό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ