1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 20:45

«Όλα ή τίποτα τη Δευτέρα»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του με τον τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου.

«Τη Δευτέρα στην έδρα μας πάμε για όλα ή τίποτα. Σήμερα δεν είχαμε καλή εικόνα. Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων διαφέρει και έτσι εξηγείται πως ο Ολυμπιακός παίρνει πολλούς πόντους από τις ακραίες του σε αντίθεση με εμάς, ενώ εμείς παίζουμε από το ...κέντρο».

3 σχόλια

  • Comment Link dennis Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 12:16 posted by dennis

    H Παπαγεωργίου είχε σχετικά μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και δεν νομίζω να ξαναέχει τόση.Ο Ολυμπιακός είχε σε μέτρια μέρα την Κωνσταντίνου και την Τένεβα σε αντίθεση με το ματς της Δεύτερας.Ο Ολυμπιακός παρότι την Δεύτερα ήταν καλύτερος στο Ρέντη η Μέντεζ δεν είχε σχέση με το πως έπαιξε την Δεύτερα.Δεν έπαιξε κάτι το ιδιαίτερο αλλά 10/22 για το επίπεδο της είναι φανταστικό.Επίσης χθες η ΑΕΚ έπαιζε για να πάρει πρωτάθλημα και οι παίκτριες είχαν δεν είναι ψυχολογία.Ο Ολυμπιακός έπαιζε ένα ματς χωρίς αύριο και είχε πάρα πολύ ψυχολογία.Και ένας προπονητής μέσα σε 4 μέρες δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά.

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 04:14 posted by AEKVCfan

    dennis σορρυ άλλο ματς είδα; ο ολυμπιακός έπιασε υψηλά στάνταρ σε μια περίοδο που η ΑΕΚ της μεντεζ απλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.
    τη Δευτέρα στη Φιλαδέλφεια αν παίξουν όπως εχθές ΔΕΝ χάνουν.
    η Κις κακό παιχνίδια έκανε χθες μόνο- βασικώς ήταν τραγική- γιατί τη δευτέρα ήταν η μόνη που τελείωνε μπάλες άλλα όταν παίζεις όλο κις εε κάποια στιγμή θα το ψιλιαστούν θα την κλείσουν και παπαλα.
    στο β γύρο στου ρέντη πάλι μπορεί να ήταν μέτρια εώς κακή αλλά πήρε τέτοιους πόντους που έφερε στην ΑΕΚ τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας!
    η μεντεζ είναι ασχολίαστη πραγματικά, απορώ που στο διάολο τη βρήκαμε πραγματικά!!!
    Η Φένια ήταν για μένα η καλύτερη εχθές, παρόλο που τα στατιστικά δείχνουν άλλα!
    το ματς που έκαναν τα κορίτσια τη δευτέρα ήταν ΤΟΣΟ κακό που ακόμα κι αν τους πεις "ξανακαντε το" απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το ξανακάνουν..μέχρι το πρωί να έπαιζαν πάλι θα έχαναν, αλλά εχθές έδειξαν κάτι καλό και το όλο θέμα κρίθηκε στο 3ο σετ και στο ότι στο 4ο παράτησαν το παιχνίδι.

  • Comment Link dennis Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 19:50 posted by dennis

    Kοιμάσαι βαθιά.. με τη ψυχολογία θα κερδίσεις; Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά σήμερα και σε κέρδισε άνετα. Η Παπαγεωργίου κάλυψε τοκ ενό της Τσοτσίδου αλλά η Μέντεζ δεν ξέρει βόλλευ και η Κις σε αγώνα με τον Ολυμπιακό έχει να κάνει καλό παιχνίδι πάνω από 50% στην επίθεση πάρα πολύ καιρό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ