Εκτυπώστε τη σελίδα
07-09-2013 16:30

«Όταν είσαι Παναθηναϊκός έχεις στόχο πάντα τη νίκη» (video)

Μόλις τέλειωσε η σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσσης μίλησε στο volleynews.gr για την κλήρωση και την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του.

«Η κλήρωση αν είναι ευνοϊκή ή όχι θα φανεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμα δεν ξέρουμε που περίπου πατάνε όλες οι ομάδες. Παίζουμε πρώτη αγωνιστική στην Νάξο, εκτός έδρας παιχνίδι. Ακόμα η Νάξος δεν έχει κάνει ακόμα όλες τις κινήσεις της για να ξέρουμε τι γίνεται. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα και πιστεύω ότι θα φανεί αν είναι καλή ή κακή η κλήρωση μετά...».

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Ρούσσης δήλωσε: «Η προετοιμασία πάει πάρα πολύ καλά, τα παιδιά έχουν διάθεση, δουλεύουμε σε αυτά που θέλουμε να βελτιώσουμε και αυτά που θέλουμε να δείξουμε σαν ομάδα. Δεν έχουμε ευτυχώς κανένα απρόοπτο και περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσουν τα φιλικά και μετέπειτα το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι σαφώς να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν είσαι Παναθηναϊκός είναι στόχος σου να κερδίσεις κάθε παιχνίδι, δεν μπορούμε ούτε να διαλέξουμε παιχνίδια ούτε να "κρατάμε δυνάμεις", θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και ό,τι βγει»

Media