1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2013 21:29

Η συνάντηση με τον Καλμαζίδη έφερε και τις κληρώσεις!

Η συνάντηση των ομοσπονδιακών προπονητών με τους προπονητές της Α1 γυναικών οδήγησε τελικά και στην κλήρωση της Α1 γυναικών με συνοπτικές διαδικασίες ώστε να εξοικονομηθούν έξοδα στις μετακινήσεις των προπονητών. Έτσι, λοιπόν, η κλήρωση της Α1 γυναικών θα γίνει με συνοπτικές διαδικασίες μαζί με τους ομίλους της Α2 ανδρών και γυναικών το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ. Βικέλα 12, Χαλάνδρι).
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθούν στo αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ. Βικέλα 12, Χαλάνδρι) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών.

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Γιάννη Καλμαζίδη με τους προπονητές των ομάδων της Α1 Γυναικών προκειμένου να υπάρχει καλύτερη και στενότερη συνεργασία εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ