1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2013 21:18

Η «πράσινη» Τσίμα και το κρας τεστ

Του Κώστα Ασημακόπουλου
Εκλεισε και τυπικά το ζήτημα της μετακίνησης της Ζένιας Τσίμα από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό. Η 27χρονη ακραία ήθελε να είναι κοντά στον σύζυγό της και προπονητή του «τριφυλλιού», Γιώργο Ρούσση, ώστε να γίνει προσεκτική θεραπεία στο εγχειρισμένο της πόδι.


Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, η Τσίμα θα αποτελέσει πολύτιμη μονάδα για το «τριφύλλι», ειδικά από τον Β' γύρο του πρωταθλήματος. Στο μεταξύ, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ συνεχίζουν τον ανταγωνισμό τους στο πρώτο σκαλί, αλλά φέτος δεν θα είναι μόνοι τους.

Ο Ολυμπιακός με νέο προπονητή τον Γιάννη Νικολάκη αναζητά καλή ξένη κεντρική και απέκτησε τις Κις (Δ), Λαμπρούση (Κ), Γιώτα (Κ), κράτησε τις Κωνσταντίνου (Α), Τέζα (Π), Χριστοδούλου (Π), Κοσμά (Α), Τένεβα (Α), Κονόμη (Λ), Μπίλλια (Κ), Μπουζουνιεράκη (Α-Λ), αλλά είναι απώλεια η απουσία της Δήμητρας Γιακουμή που πήγε στην ΑΕΚ.

Η Ενωση έχει κάνει ομάδα για μεγάλα πράγματα, καθώς απέκτησε ακόμα τις Φερνάντεζ (Ισπανίδα - Κ), Μλαντένοβιτς (Σέρβα - Δ), Ιβάνοβα (Α), Καβαθά (Κ), Κρουκ (Πολωνή - Α), Λαδένη (Α). Εμειναν μόνο η Πένυ Ρόγκα (Λ), η Σία Τοτσίδου (Α) και η Αθηνά Παπαφωτίου (Π). Ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι καλύτερος σε ανάπτυξη, η ΑΕΚ υπερτερεί σε υποδοχή και μπλοκ και πολλά θα κριθούν στο σερβίς.

Η ατραξιόν του Ηρακλή Κηφισιάς είναι η Ρούξι Ντουμιτρέσκου που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια, γύρισε η Ελενα Κουντουρά από τον Παναθηναϊκό, λίμπερο θα είναι η έμπειρη Χαρά Σάκκουλα και στον πάγκο γύρισε ο Σπύρος Χουντουμάδης. Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με την Σέρβα πασαδόρο Εμίλια Μιλοβάνοβιτς, τις Μπίσκου (Α), Γκούζου (Κ-Δ), Αντούβα (Π) και τις διεθνείς Κελεσίδου (Λ), Μερτέκη (Α) και Τσίμα (Α), ενώ κράτησε τις ταλαντούχες Βασιλαντωνάκη (Δ), Καββαδία (Κ), Νούσια (Α), Τσατσούρη (Κ) αλλά και τη Μυλωνά (Λ).

Ο Ηρακλής κράτησε τις διεθνείς Στράντζαλη (Α), Κωνσταντινίδου (Π) και πήρε τις Παπαστεφάνου (Α-Δ), Αλτίνη (Δ-Κ), Πετίδου (Π), Γάζη (Κ).

Μεταγραφικές εκπλήξεις από το Μαρκόπουλο που ενισχύεται με το δίδυμο από τις ΗΠΑ Σάντερς (Π), Κίντρα Κάρλσον (Δ), τη νεαρή διεθνή ακραία Αλεξάνδρα Ψωμά και τις Μεθενίτη (Λ), Λιάγκη (Α) και προπονητή τον Γιάννη Ορφανό.

Δυνατό μπάσιμο κάνουν τα Βριλήσσια με προπονητή τον Μανώλη Ρουμελιώτη και την απόκτηση των Γκλιγκόροβιτς (Π), Χατζηνικολάου (Κ), Οικονομίδου (Κ), Σκόνδρα (Λ), τη Βραζιλιάνα ακραία Τζουλιάνα Ριμπέιρο Εσκομπάρ, ενώ η έκπληξη ήρθε με την Εύα Χαντάβα (A) που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι Μακεδόνες Αξιού δεν έχουν κάνει κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής, ενώ από τις ομάδες που ανέβηκαν, ο Πανναξιακός πήρε προπονητή τον Σέρβο Ζόραν Κόβαζιτς και απέκτησε την κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου. Δυνατοί αναμένονται οι Ιωνες με την απόκτηση των Μαλουσάρη (Α), Μάρκου (Λ), Μεγαρίτη (Λ) και τη Βραζιλιάνα κεντρική Τζουλιάνα Τιάγκο ντα Σίλβα. Τέλος, η Σταυρούπολη στην επιστροφή της μετά από 20 χρόνια στην Α1 πήρε τις Γιακούμπ (Κ), Ζηνονίδου (Α), Γεροβασιλείου (Α-Δ).

πηγή: Goal News, sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ