Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2013 11:29

Μαρκόπουλο: Συγχαρητήρια στην Κορασίδων και ανακοίνωση Σάντερς

Η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου με ανακοίνωση της συγχαίρει την Εθνική Κορασίδων για τη μέχρι τώρα πορεία της στο 13ο Παγκόσμιο πρωταθλημα της Ταϊλάνδης και επιβεβαίωσε την απόκτηση της πασαδόρου Έβαν Σάντερς.
«Ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil μέσα από αυτή την ανακοίνωση, και καθώς οι εξελίξεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων τρέχουν, δράττεται της ευκαιρίας να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική μας ομάδα για την είσοδό της στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Με περισσή χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την Εθνική μας να γράφει χρυσές σελίδες στην Ιστορία της, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά. Η μεγάλη αυτή διάκριση μας γεμίζει με συγκίνηση καθώς πρόκειται για νέα ταλαντούχα κορίτσια που δημιουργούν νέες βάσεις για το άθλημα και αναπτερώνουν τις ελπίδες μας για ανάκαμψη του ελληνικού βόλεϊ στο μέλλον!! Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στα κορίτσια μας καλή συνέχεια στη διοργάνωση, να χαρούν την συμμετοχή τους και να επιστρέψουν με βαλίτσες γεμάτες εμπειρίες και γνώσεις καθώς και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil εκτός από την Εθνική Κορασίδων και την επιτυχία τους, έχει και άλλο λόγο για να νιώθει χαρά. Η νέα μεταγραφή είναι γεγονός. Πρόκειται για την πολύ σημαντική θέση της πασαδόρου την οποία θα καλύψει η Αμερικανίδα Evan Sanders (1.84 μ., γεννημένη στις 9/2/1990). Οι δύο πλευρές συμφώνησαν μετά από μια πολύμηνη διαπραγμάτευση σε όλα και έτσι το υπερατλαντικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί. Η Evan Sanders είναι μία νέα αθλήτρια με πολλές  διακρίσεις στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα. Απόφοιτη ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια, αυτό της Ουάσινγκτον επιθυμεί να δώσει μια νέα ώθηση στην ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil και στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Να αναφερθεί πως η Evan Sanders ήταν συμπαίκτρια με την Kindra Carlson, τη νέα διαγώνια της ομάδας μας.

Την καλωσορίζουμε στους κόλπους του Συλλόγου μας και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία θα είναι αρμονική και κυρίως καρποφόρα».