1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2013 19:01

«Στα χνάρια του Νίνου Τζήκα...» (video)

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης στο καλωσόρισμα του στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει ο Ηρακλής Κηφισιάς, αναφέρθηκε στους τέσσερις συλλόγους που έχουν έδρα την Κηφισιά και έχουν υψηλούς στόχους στις μεγάλες κατηγορίες, μνημόνευσε το Νίνο Τζήκα και συνεχάρη τον Αιμίλιο Μαυριτσάκη.

«Στο Δήμο μας έχουμε τέσσερις ομάδες που είναι στην Α1 και Α2 και στα αγόρια και στα κορίτσια. Έχουμε μία μεγάλη ιστορία με πολλούς τίτλους. Από τη στιγμή που ξεκίνησε ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ένα υπόδειγμα ομάδας και έχουμε την τύχη να είναι στην πόλη μας. Ο αείμνηστος Νίνος Τζήκας είχε όνειρο και φιλοδοξία να φτιάξει ομάδα στο πλαίσιο του Ολυμπισμού και του ευ αγωνίζεσθαι. Μέσα σε αυτή τη φιλοδοξία στηρίχτηκε και φτιάχτηκε αυτή η ομάδα και έφτασε στην πρώτη κατηγορία σε λίγα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στις πρώτες τέσσερις καλύτερες ομάδες και έχει συνέχεια που είναι ο κύριος Μαυριτσάκης και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το νέο ΔΣ. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να στηρίξει αυτή την ομάδα διότι προάγει τον αθλητισμό και δίνει τη δυνατότητα στα κορίτσια της Κηφισιάς να είναι κοντά στον αθλητισμό και να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Δίνεται η δυνατότητα στον Ηρακλή Κηφισιάς να φέρει κοντά του μία μεγάλη αθλήτρια. Βεβαίως η δική σας ιστορία είναι μεγαλύτερη στο βόλεϊ. Αυτό που θα χρειαστεί ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι να είστε κοντά στις νεαρές αθλήτριες και να είστε το παράδειγμα για το που μπορεί να φτάσει κανείς με την σκληρή δουλειά και με τα ιδανικά του ολυμπισμού που μας δίδαξε ο Νίνος Τζήκας. Κύριε Μαυριτσάκη θέλω να σας συγχαίρω για την πορεία του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Είναι μία αλματώδη πορεία και νομίζω πως και η εφετινή προσπάθεια θα έχει αυτή την κατεύθυνση».

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link 76er Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 16:14 posted by 76er

    συγχαρητήρια στον δήμαρχο και στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ γιατί δεν ξεχνούν το Νίνο Τζήκα και την προσφορά του στο σύλλογο. Ας το βλέπουν οι δικοί μας εδώ του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που οι περισσότεροι από αυτούς που διοικούν δεν ξέρουν καν ποιος είναι ο Νίνο Τζήκας και τι πρόσφερε και στο δικό μας ΗΡΑΚΛΗ, τον μεγάλο.Γιατί όλοι οι γνήσιοι ηρακληδείς γνωρίζουμε ότι ο αείμνηστος Τζήκας δημιούργησε τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ από τη μεγάλη αγάπη που είχε στον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όταν ζούσε εδώ και τον τίμησε τόσο σαν αθλητής όσο και σαν παράγοντας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ