1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2023 17:51

Στο Κερατσίνι και τον Απολλώνιο θα πασάρει η Νεφέλη Χατζηγρηγορίου

Από τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, στο Κερατσίνι και τον Απολλώνιο, θα συνεχίσει να πασάρει και τη νέα σεζόν η Νεφέλη Χατζηγρηγορίου. Για την συνεργασία με την 21χρόνη (1μ80) ταλαντούχα πασαδόρος που εχει αγωνιστεί σε ΓΣ Ηλιούπολης, Μαρκόπουλο, Πανιώνιο, Θέτιδα Βούλας, Ολυμπιακό, και πάλι Πανιωνιο στον περυσινό δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ, η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας στη Volley League αναφέρει:

«To Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (πασαδόρος).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Νεφέλη ανέφερε: "Χαίρομαι πολύ που εντάσσομαι στο δυναμικό του Απολλώνιου. Πέρυσι είχε μια εξαιρετική πορεία και ελπίζω να συνεχιστεί και φέτος. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλες τις συμπαίκτριες μου και να ξεκινήσει η σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία". Ευχόμαστε στη Νεφέλη καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!”                   

Προηγούμενες ομάδες:

2016-18 ΓΣ Ηλιούπολης

2018-20 ΑΟ Μαρκόπουλου

2020-21 Πανιώνιος

2021-22 Θέτις Βούλας

2022-23 Ολυμπιακος- Πανιώνιος (Πρι Λιγκ)

Το μέχρι τωρα ρόστερ του Απολλώνιου

Ακραίες: Ράπτη, Φακοπουλίδου

Διαγώνιες: Σιδεράτου

Κεντρικές: Πήττα, Καββαδία, Διάλλα

Πασαδόροι: Λάβδα, Χατζηγρηγορίου

Λίμπερο: Τουλγαρίδου

Προπονητής Νίκος Μπουτσουρής

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ