1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2023 20:43

Ανανέωσε με το Μαρκόπουλο η Κατερίνα Αλαγιάννη

Παίκτρια του Μαρκόπουλου θα είναι και τη νέα σεζόν η Κατερίνα Αλαγιάννη. Για την 19 χρονη (1μ82) κεντρική που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου των Μεσογείων με τρία πανελλήνια πρωταθλήματα στα αναπτυξιακά και συμμετοχές στη γυναικεία ομάδα, αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«Η διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Αλλαγιάννη. Η 19χρονη (2004) κεντρική αποτελεί "παιδί" του Μαρκοπούλου και του ΑΟΜ ξεκινώντας από το επίπεδο των Ακαδημιών και αγωνιζόμενη πλέον τα τελευταία χρόνια στην γυναικεία ομάδα της Α1 Volleyleague!

Έχει στο ενεργητικό της τρία πανελλήνια πρωταθλήματα με τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, δύο με την ομάδα των Νεανίδων (2021-22 & 2022-23) και ένα με την ομάδα των Κορασίδων (2021-22).

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας μετά την ανανέωση του συμβολαίου της στον ΑΟM, ήταν τα εξής:"Ευχαριστώ τον Σύλλογο που μου έδειξε εμπιστοσύνη για την συνέχεια! Εύχομαι η ερχόμενη σεζόν να είναι μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ