1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2023 23:33

Στον Άρη θα μπλοκάρει η Αμαλία Σκουλούδη

Στο κέντρο του Άρη μαζί με τον «πύργο» Καλαποδά θα αγωνίζεται η Αμαλία Σκουλούδη. Για την 19 χρονη (1μ87) ταλαντούχα αθλήτρια η διοίκηση του Άρη ανέφερε στην ανακοίνωση της:

«O Α.Σ. Άρης και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Αμαλίας Σκουλούδη

Η 19χρονη βολεϊμπολίστρια, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 2004 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στο Ωραιόκαστρο και από εκεί θήτευσε στη συνέχεια στις ακαδημίες της Σταυρούπολης. Από την πρώτη λυκείου μέχρι και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ναύαρχο Βότση, ενώ στο μισό της περσινής περιόδου του 2022-2023 αγωνίστηκε στον Περσέα.

« Θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Η Αμαλία Σκουλούδη δήλωσε, μετά τη συμφωνία της με τον Άρη:«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Άρη. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τα «κιτρινόμαυρα» και θα αγωνιστώ στην Α1 που για εμένα αποτελεί μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Με σκληρή δουλειά θεωρώ ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των φιλάθλων μας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη, ο οποίος είμαι σίγουρη θα μας δώσει ώθηση και αυτοπεποίθηση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ