1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2023 12:17

Παίκτρια του Μαρκόπουλου και πάλι η Πορτορικανή Λόπεζ

 Παίκτρια του Μαρκόπουλου ειναι και πάλι η Ντε Τζίσους Λόπεζ. Για την επιστροφή της 24 χρονης (1μ77) Πορτορικανής ακραίας που εχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο, η διοίκηση της ομάδας των Μεσογείων εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

"Στην Ελλάδα και στο Μαρκόπουλο επιστρέφει η Sharlissa De Jesus Lopez! Η 24χρονη (1999) ακραία από το Πουέρτο Ρίκο με ύψος 1,76 φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, προερχόμενη από το πανεπιστήμιο Citadel στη Νότια Καρολίνα και το NCAA (πανεπιστημιακό πρωτάθλημα), ενώ είναι η κορυφαία Πορτορικανή αθλήτρια σε επιθέσεις στην ιστορία του Πανεπιστημίου, με 1.843 πόντους αγωνιζόμενη σε 486 σετ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο. Μετά την επιστροφή της στο Μαρκόπουλο, η Sharlissa δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή μου στον ΑΟΜ Revoil. Ανυπομονώ να βρω ξανά τις παλιές μου συμπαίκτριες και να πιάσουμε δουλειά!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ