1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2023 15:14

Στη Θέτιδα Βούλας θα αγωνίζεται η Ιωάννα Σπανάκη

Την 19 χρονη (1μ80) ταλαντούχα ακραία, Ιωάννα Σπανάκη, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η ανακοίνωση του συλλόγου των Μεσογείων για την απόκτηση της αναφέρει:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα ακραία Ιωάννα Σπανάκη για την σεζόν 2023-2024.

Η Ιωάννα είναι 19 ετών αγωνίστηκε στην Volleyleague με το Μαρκόπουλο τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έχει κατακτήσει 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα Νεανίδων και 1 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας:«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος μέλος της οικογένειας της Θέτιδας! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες!».Ευχόμαστε στην Ιωάννα πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ