1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2023 21:22

Απολλώνιος: Μεγάλο πλεονέκτημα και ύψος στο κέντρο με Βασιλική Διάλλα

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, μετά την Νάσια Φακοπουλίδου, ανακοίνωσε ο Απολλώνιος καθώς απέκτησε την Βασιλική Διάλλα.Η 25 χρονη κεντρική (1μ85) αναμένεται να δώσει ουσιαστική βοήθεια στο κέντρο της νεοφώτιστης ομάδας στη Volley League, με την εμπειρία,τα αθλητικά προσόντα και την σπουδαία ικανότητα της στο μπλοκ.

Για την Βολιώτισσα παίκτρια που εχει αγωνιστεί δύο φορές με την ΑΕΚ και μάλιστα πέρυσι κατέκτησε με την Ένωση το κύπελλο, ενώ έχει περάσει και απο Αργω Βόλου, ΕΑΛάρισας, Μαρκόπουλο και ΑΟ Θήρας, η διοίκηση του συλλόγου του Κερατσινίου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Διάλλα (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Βασιλική ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Απολλώνιου για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, με δουλειά και σκληρή προπόνηση μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλη τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Ευχόμαστε στη Βασιλική καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες.»

 Το μέχρι τωρα ρόστερ του Απολλώνιου

Ακραίες: Ράπτη, Φακοπουλίδου

Διαγώνιες: Σιδεράτου

Κεντρικές: Πήττα, Καββαδία, Διάλλα

Πασαδόροι: Λάβδα

Λίμπερο: Τουλγαρίδου

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ