1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2023 17:04

Και με την… βούλα στη Θέτιδα για μια ακόμη χρονιά η Μαριένα Χέιντεν

Κάτοικος Βούλας θα συνεχίσει να είναι η Μαριένα Χέιντεν. Για την παραμονή της 25 χρονης (1μ83) Αμερικανίδας ακραίας που βοήθησε σημαντικά την περυσινή πορεία της ομάδας,  η διοίκηση του συλλόγου της Θέτιδας αναφέρει:                                    

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα ακραία Μαριένα Χέιντεν για την σεζόν 2023-2024.

Η Μαριένα αποτέλεσε την περσινή σεζόν μια αθλήτρια εκ των στυλοβατών της ομάδας μας και θα αποτελέσει και φέτος ένα από τα ισχυρά όπλα που θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής μας Γιώργος Ρούσης.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιστρέφω για δεύτερη χρονιά και εύχομαι να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στην επιτυχία της προηγούμενης σεζόν.

Ανυπομονώ να επιστρέψω πίσω στην δουλειά και να έχω μια ακόμη υπέροχη σεζόν, σε ένα μέρος που με κάνει να το αισθάνομαι σπίτι μου».Ευχόμαστε στην Μαριένα πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ