Εκτυπώστε τη σελίδα
24-05-2023 23:00

Απολλώνιος: Σούπερ ενίσχυση στα άκρα με Φακοπουλίδου

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων (22/5/1998) πήρε η Νάσια Φακοπουλίδου από τον Απολλώνιο, καθώς επισημοποιήθηκε η συνεργασία της με την ομάδα του Κερατσινίου.

Η απόκτηση της διεθνής Κατερινιώτισσας ακραίας που έχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα, αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επίθεση της νεοφώτιστης ομάδας του Πειραιά στη Volley League .

Για την 25 χρονη (1μ81) αθλήτρια που έχει προλάβει να αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, Μαρκόπουλο, ΖΑΟΝ, Αιγάλεω και Αμαζόνες, η διοίκηση του σωματείου αναφέρει για την απόκτηση της:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Νάσια Φακοπουλίδου (ακραία).

Σε μια πρώτη δήλωσή της η Νάσια ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στο δυναμικό του Συλλόγου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη.

Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα καταφέρουμε να πετύχουμεΕλπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ευχόμαστε στη Νάσια καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το μέχρι τωρα ρόστερ του Απολλώνιου

Ακραίες: Ράπτη, Φακοπουλίδου

Διαγώνιες: Σιδεράτου

Κεντρικές: Πήττα, Καββαδία

Πασαδόροι: Λάβδα

Λίμπερο: Τουλγαρίδου