1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2023 19:20

Κράτησε την Ρεβέκα Λάθαμ το Μαρκόπουλο

Στο Μαρκόπουλο θα καρφώνει και τη νέα χρονιά η 26 χρονη (1μ91) ακραία, Ρεβέκα Λάθαμ. Η ανακοίνωση του ΑΟΜ για την παραμονή της Αμερικανίδας αναφέρει:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Rebecca Latham στην γυναικεία ομάδα της Volleyleague. Η 26χρονη (1997) από τις ΗΠΑ, έχει ύψος 1.91 και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Denver. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα με την Hwaseong IBK Altos, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο της στην ιταλική Serie B με τη φανέλα της Futura Volley Giovani Busto Arsizio.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της στον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, η Becca δήλωσε τα εξής:

"Είμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στο Μαρκόπουλο για την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο περιβάλλον που με βοήθησε να βελτιωθώ τόσο και να γίνω καλύτερη αθλήτρια την περσινή σεζόν! Η νοοτροπία που κυριαρχεί σε αυτόν τον Σύλλογο έκανε εύκολη την απόφαση της παραμονής μου. Είμαι σίγουρη πως η σεζόν 2023-24 θα είναι απολύτως επιτυχημένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει!".      

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ