1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2023 12:52

Για έβδομη χρονιά η Σιρίνινα θα μπλοκάρει στο κέντρο της Θέτιδας Βούλας

Τη φανέλα της Βούλας για έβδομη σερί χρονιά θα φοράει η Αναστασία Σιρίνινα. Για την 27 χρονη (1μ84) κεντρική-διαγώνια που εχει γεννηθεί στο Σαρατοφ της Ρωσίας και εχει αγωνιστεί σε Μεσσηνιακό, Μαρκόπουλο, Πανιώνιο, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει για την αθλήτρια:

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Αναστασία Σιρίνινα για την σεζόν 2023-2024.

Η Αναστασία είναι πλέον μετά από 7 χρόνια και έχοντας ζήσει όλη την επιτυχημένη διαδρομή του συλλόγου μας και του τμήματος των Γυναικών, οικογένεια και ένας εκ των στυλοβατών και για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Volleyleague.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας: "Αλλη μια χρονια στην θετιδα βουλας… δε θα μπορουσα να ειμαι πιο ενθουσιασμενη! Οταν περιβαλλεσαι απο ανθρωπους που εκτιμας και ξερεις πως θα είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Μετά από τόσα χρόνια οι διαπροσωπικές σχέσεις με τον σύλλογο φέρουν αισθήματα εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης και δε θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί, όπως και την δυνατότητα να αποτελώ μέρος ενος υγιούς σωματείου"

.Ευχόμαστε στην Αναστασία πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ