1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2023 16:10

Στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν η Σοφία Βασιλαντωνάκη

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει  και την επόμενη σεζόν η 23 χρονη (1μ87) διαγώνια Σοφία Βασιλαντωνάκη.

Η ανακοίνωση των "πρασίνων" για τη Βασιλαντωνάκη που έχει περάσει από Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα, Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Νίκη Αμαρουσίου, Ηλυσιακό, Κόρινθο, Πανιώνιο αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σοφία Βασιλαντωνάκη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Η Βασιλαντωνάκη θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟ.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σοφία Βασιλαντωνάκη ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ