1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2023 18:06

Στο Μαρκόπουλο επέστρεψε και πάλι η Ασημίνα Νικολογιάννη

Στο Μαρκόπουλο επέστρεψε η Ασημίνα Νικολογιάννη. Για την 24 χρονη (1μ84) ακραία που επέστρεψε στην ομάδα των Μεσογείων ως πρωταθλήτρια, μετά την περυσινή κατάκτηση του τίτλου της Volley League με τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του ΑΟΜ ανέφερε στην ανακοίνωση της:

«Στον ΑΟΜ Revoil θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ασημίνα Νικολογιάννη, μετά από δύο σεζόν μακριά από το Μαρκόπουλο! Η 24χρονη ακραία με ύψος 1.84, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volleyleague 2022-23.

Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό, την Ολυμπιάδα Κύπρου και τον Πανναξιακό, ενώ τις περιόδους 2015-2018 και 2019-21 ανήκε στις τάξεις του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στο Μαρκόπουλο ήταν τα εξής:"Είμαι πολυ χαρούμενη για την επιστροφή μου στο Μαρκόπουλο. Είμαι αισιόδοξη πως θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και εύχομαι υγεία!! Τα λέμε στο γήπεδο!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ