1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-05-2023 15:24

Θέτιδα Βούλας: Για τέταρτη χρονιά στον πάγκο ο Γιώργος Ρούσης, ανανέωσε και ο Σωτήρης Αντωνίου

Για τέταρτη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι της Θέτιδα Βούλας, ο Γιώργος Ρούσης. Μαζί με τον πολύπειρο τεχνικό που έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Πανναξιακό, ΑΟ θήρας, Ηλυσιακό, ανανέωσε και ο συνεργάτης του, Σωτήρης Αντωνίου.

Όσον αφορά το ρόστερ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η Θέτιδα έχει αποκτήσει την πρώην διαγώνια του Αιγάλεω, Πάνι Πετοβάρι, την έμπειρη ακραία, Λίτσα Μερτέκη ενώ ανανέωσαν οι κεντρικές Παπαγεωργίου, Σιρίνινα, και η λιμπερο Μανιατογιάννη

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Θέτιδας Βούλας:

«Ο ΑΣΠ Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για 4η σεζόν, με τον προπονητή Γιώργο Ρούση, ο οποίος θα βρίσκεται και την σεζόν 2023-2024 στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας

Γιώργος Ρούσης στην μετά covid εποχή έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην σταθεροποίηση της στις υψηλές θέσεις στην Volleyleague, αλλά και στην τοποθέτησή της στον Ευρωπαϊκό χάρτη με πολύ δυνατές εμπειρίες και νίκες στο CEV Challenge Cup.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλη μια χρονιά στην ομάδα της Θέτιδας Βούλας. Το οικογενειακό κλίμα, οι υψηλοί στόχοι και η συνεχής βελτίωση της οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα έκαναν την απόφαση μου πολύ εύκολη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τάσο Τριανταφύλλου και τον Team Manager Ιερώνυμο Κοντονή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου».

Δίπλα όμως στον Γιώργο Ρούση θα βρίσκεται και την φετινή σεζόν ως άμεσος συνεργάτης του ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος για 6η σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της γυναικείας μας ομάδας, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει μετά από 7 συναπτά έτη να βρίσκεται στον σύλλογό μας και ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας μας: «Είμαι περήφανος που για ακόμη μια χρονιά (6η σεζόν)θα βρίσκομαι στον πάγκο της Θέτιδας Βούλας ως Β' προπονητής και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και φέτος όλους τους στόχους του συλλόγου».

Ευχόμαστε στον Γιώργο Ρούση και τον Σωτήρη Αντωνίου πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ