1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2023 15:56

Στον Απολλώνιο θα πασάρει για τρίτη χρονιά η Ευανθία Λάβδα

Την μπαγκέτα του μαέστρου του Απολλώνιου θα κρατάει και τη νέα σεζόν στη Volley League η Ευανθία Λάβδα. Η 25 χρόνη (1μ78) πασαδόρος και αρχηγός του συλλόγου του Κερατσινίου, συμφώνησε με την διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγός μας Λάβδα Ευανθία! Σε μια σύντομη δήλωσή της η Ευανθία ανέφερε:

«Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενη, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστώ με τα χρώματα και την ομάδα του Απολλώνιου, καθώς μετά από μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Διοίκηση της ομάδας, καταλήξαμε σε συμφωνία.

Η στήριξη κι η πίστη που μου δείχνει ο Σύλλογος, αλλά και ο προπονητής μου είναι πολύ μεγάλη και μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν, δεν θα μπορούσα να μην είμαι μέρος αυτής της νέας προσπάθειας στην απαιτητική Α1 Γυναικών. Μετά από 2 χρόνια σε αυτό τον Σύλλογο ένιωσα κι είδα, το πόσο πολύ ήθελαν να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια, καθώς γίναμε ένα.

Πάμε λοιπόν και του χρόνου, σαν μια γροθιά, να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί, βάζοντας νέους στόχους και την προσπάθεια επίτευξης τους. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη και να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία κι όσο το δυνατόν περισσότερα θετικά αποτελέσματα.»

Ευχόμαστε στην Ευανθία, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ