Εκτυπώστε τη σελίδα
11-01-2023 18:57

Το Αιγάλεω καλωσόρισε την Κροάτισα Μάγια Σάντρικ

Την Κροάτισα κεντρική Μάγια Σάντρικ καλωσόρισε και επίσημα το Αιγάλεω. Η αθλήτρια που είναι 26 χρονών και έχει ύψος 1μ87 εχει αγωνιστεί σε Μλάντοστ, Ολιμπίκ , Νίτρα, Εβρέ και την Ελβετική Βολερό Λε Κανέ που συμμετέχει στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Για την Σάντρικ που έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο και βοήθησε σημαντικά το Αιγάλεω στην πρόσφατη νίκη του Σίτι με 3-2 κόντρα στον Ηλυσιακό για την 11η αγωνιστική τηςVolley League, η διοίκηση των κυανόλευκων αναφέρει στην ανακοίνωση της:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κροατισα αθλήτρια Maja Sandrk.Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στη HAOK Mladost (Κροατία) ενώ ακολούθησαν OK Fortis Volta (Κροατία) ,OK Olimpik (Κροατία), Volley UKF Nitra (Σλοβακία), Evreux Volleyball (Γαλλία) και Volero Zurich (Ελβετία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Χαίρομαι που ήρθα σε μια ομάδα που οι άνθρωποι που την περιβάλλουν είναι ευγενικοί και επαγγελματίες.»

Πλέον το Αιγάλεω εχει συνολικά τέσσερις ξένες: τις Ουγγαρέζες Πετοβάρι, Ντεκανί, την Σλοβάκα Σιμανίτσοβα και την Κροάτισα Σάντρικ.