1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2022 11:18

CEV Cup γυναικών: Στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη του με 3-2 στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (19:00) στο Μπρνο την τοπική Κράλοβο για τους 32 του CEV Cup.
Στον τελευταίο τους αγώνα για το 2022 οι ασπρόμαυρες αναζητούν στην Τσεχία μία δεύτερη νίκη (ή στη χειρότερη περίπτωση ήττα στο τάι μπρέικ και μετά επικράτηση στο χρυσό σετ) για να προκριθούν στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, εκεί όπου ήδη βρίσκεται  ο Ολυμπιακός.

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, σε κάθε περίπτωση όταν το πρώτο παιχνίδι τελειώνει 3-2 ή 2-3, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση!», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου Μάρκο Φενόλιο ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ