1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2022 17:08

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Να διατηρήσει τα κεκτημένα

Ο Παναθηναϊκός το 2022 επέστρεψε στην κατάκτηση τίτλων μετά από μία δεκαετία. Αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2010 και πρωταθλητής μετά το 2011. Οι «πράσινες» με τον Σέρβο Μπράνκο Γκάιτς να συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία στοχεύουν στη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup.
Στο πράσινο στρατόπεδο παρέμειναν αρκετές αθλήτριες που συνέβαλαν στο περσινό νταμπλ και αυτές είναι η Ολλανδή ακραία και πολυτιμότερη του περσινού πρωταθλήματος Μάρετ Γκρότους, η MVP του περσινού κυπέλλου Πένυ Ρόγκα, οι κεντρικές Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ναταλία Μεταξά και η Αθηνά Παπαφωτίου η οποία φέτος είναι και η αρχηγός της ομάδας.

Από τη Βούλα στο Μαρούσι μετακόμισε η Μάρθα Ανθούλη, η οποία μαζί με την επίσης νεαρή Σέρβα Αναστασία Ίβκοβιτς θα είναι οι δύο διαγώνιες του Παναθηναϊκού.

Η Αμερικανίδα ακραία Αντόρα Ανάε είναι η αντικαταστάτρια της Εύας Χαντάβα και την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Σέρβα κεντρική Σοφία Μέντιτς.

Αποκτήθηκαν επίσης η διεθνής ακραία Ασημίνα Νικολογιάννη, η πασαδόρος Λυδία Μερκούρη και το λίμπερο Ελεάνα Πολίτη.

«Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι να κάνουμε το νταμπλ. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι με δυνατές ομάδες. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Παίζουμε επίσης στην Ευρώπη και όσο προχωράμε θα αντιμετωπίζουμε καλύτερες ομάδες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε παιχνίδι για να δίνουμε το 100%. Είμαι χαρούμενος από τη δουλειά στη προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός Μπράνκο Γκάιτς και η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου είπε:

«Είμαστε ανυπόμονες να ξεκινήσουμε. Θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων. Θα έχουμε δύσκολο έργο γιατί πάρα πολλές ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει».

 

Media

br>

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ